Cazul Caracal, dezvăluire de ultimă oră. A fost diagnosticat cu cancer, iar medicii sunt rezervați

Cazul Caracal, dezvăluire de ultimă oră. A fost diagnosticat cu cancer, iar medicii sunt rezervați
Cazul Caracal, dezvăluire de ultimă oră. A fost diagnosticat cu cancer, iar medicii sunt rezervați

Sunt vești crunte despre unul dintre bărbații implicați în cazul dispariției celor două tinere din Caracal, și anume, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Mai exact, Ștefan Risipițeanu, vecinul și complicele lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Cazul Caracal, dezvăluire de ultimă oră

Ștefan Risipițeanu, în vârstă de 46 de ani este internat, se pare, la infirmeria închisorii. Potrivit unor surse medicale, prietenul lui Gheorghe Dincă se află în faza terminală a bolii.

Ștefaan Risipițeanu trăia din ajutor social, fiind recunoscut în sat ca având probleme cu alcoolul. De altfel, consumul excesiv de alcool a fost cel care i-a declanșat cancerul la ficat.

În rechizitoriul întocmit, anchetatorii precizează că Ștefan Risipițeanu a violat-o pe Luiza Melencu, atunci când aceasta a fost adusă acasă de către Gheorghe Dincă. Cu toate acestea, pentru moment, procurorii nu l-au acuzat de crimă, ci doar de viol în formă agravantă.

Ștefan Risipițeanu
Ștefan Risipițeanu

Gheorghe Dincă, bătut crunt în pușcărie

Reamintim că Alexandra Măceșanu, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, a fost răpită de pe stradă de Gheorghe Dincă. La fel i s-a întâmplat și Luizei Melencu, a doua victimă a ”Monstrului din Caracal”, care a fost legată de par cu un lanț și violată în mod repetat de Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu.

Nici Gheorghe Dincă, principalul suspect, n-o duce mai bine în pușcărie. Acesta se află în arest preventiv din data de 25 iulie 2019, iar din data de 28 februarie, magistrații de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei măsuri. Se pare că acesta a avut tot soiul de probleme în pușcărie. Deși când se afla la penitenciarul Jilava, Gheorghe Dincă se plângea de tratamentul la care este suspus de către ceilalți prizonieti, situația a escaladat, iar acuzatul ar fi fost violat și mutilat de către ceilalți condamnați, anunță sursele Impact.ro.