Caz uluitor! O femeie și-a revăzut fetița moartă, după patru ani. Ce i-a spus micuța când s-au întâlnit

Caz uluitor! O femeie și-a revăzut fetița moartă, după patru ani. Ce i-a spus micuța când s-au întâlnit
Caz uluitor! O femeie și-a revăzut fetița moartă, după patru ani. Ce i-a spus micuța când s-au întâlnit

Caz uluitor! Cum a putut o femeie să-și revadă fiica moartă! În urmă cu patru ani, fetița s-a stin din viață din cauza unei boli. Sfâșiată de durere, aceasta a făcut tot ce a putut pentru a-și mai vedea o dată fiica. Rezultatul a fost uluitor!

Caz uluitor! O femeie și-a revăzut fetița moartă, după patru ani

O mamă a ajuns să apeleze la realitatea virtuală pentru a-și vedea fiica. Rezultatul a fost de-a dreptul emoționant. Totul s-a întâmplat sub privirile a milioane de oameni, într-un show de televiziune coreean, notează Daily Mail. 

Prin metoda tehnologiei, femeia a putut chiar să-și atingă fiica și să-i vorbească, așteptând marele moment de patru ani. Pe de altă parte, fetița și-a asigurat mama că este bine, acolo, în Ceruri, și că nu are dureri.

O femeie și-a putut atinge fiica prin intermediul tehnologiei. Cele două au avut un dialog de-a dreptul emoționant. Din imagini se poate vedea că femeia a izbucnit în lacrimi, la fel și cei care priveau din public. În decor, era pregătit și un tort pentru fetiță, iar femeia i-a putut cânta ”La mulți ani!”.

Și-a atins fiica

Compania care s-a ocupat de această reîntâlnire emoționantă i-a reconstruit corpul, fața, dar și vocea fetiței. Evenimentul de-a dreptul copleșitor a avut loc într-o grădină. Astfel că, Jang Ji-Sung și-a putut revedea fiica zâmbind, ia primele ei cuvinte au fost: „Draga mea, mi-a fost dor de tine”.
Fetița era îmbrăcată într-o rochiță mov și și-a întrebat mama unde a fost și dacă i-a lipsit. De departe însă, cel mai emoționant moment a fost când Jang, la insistențele fetiței, a atins-o. Apoi, copila i-a oferit mamei sale o floare. La finalul acestei reîntâlniri emoționante, mama și-a luat rămas-bun de la ea, iar Nayeon s-a pus la culcare. Întreg momentul a fost privit din public, atât de tatăl, cât și de frații fetiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI