Caz șocant la Sibiu. Un jandarm care nu credea în COVID-19 a murit infectat cu acest virus. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital

Ionuț Câmpean nu a crezut niciodată în COVID-19

După cazul unui șofer de TIR, coronasceptic, care a murit infectat cu COVID-19, un alt caz șocant tulbură România. Un jandarm din Sibiu care, în urmă cu puțin timp contesta efectele acestui virus și avertismentele autoritățile, a murit infectat cu noul coronavirus. Sfârșitul său tragic și rapid a îndurerat întreaga comunitate.

Ce mesaj a transmis jandarmul în ultimele zile de viață

Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, avea 43 de ani și era un bărbat puternic, fără propbleme de sănătate cunoscute. Din păcate, acesta a pierdut lupta cu boala miercuri seară, pe 28 octombrie. Bărbatul era internat la Spitalul Județean Sibiu din 23 octombrie, iar ultimele cinci zile au fost pentru el un adevărat coșmar.

Jandarmul din Sibiu nu credea în COVID-19
Ionuț Câmpean, la o întrunire cu colegii, Sursă foto: Facebook Psiholog Mihai Copaceanu Ph.D.

Înainte cu trei zile să moară, Ionuț Câmpean a transmis un mesaj cutremurător către toți colegii și prietenii de pe Facebok, avertizându-i că este un virus periculos și trebuie să se ferească.

O boală mai grea ca acest COVID cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejaţi-vă cât puteţi. Eu lupt de 5 zile şi n-am câştigat nimic încă în lupta cu boala!”, a scris căpitanul.

Decesul său a fost anunțat de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan. Aceasta a explicat factorii care au dus la moartea jandarmului Ionuț Câmpean.

“Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS cov-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secţia de boli infecţioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţie.

Evoluţia însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, potrivit sursei menționate.

Bărbatul ironiza existența virusului și avertismentul autorităților

Familia, prietenii și cei care l-au cunoscut pe Ionuț nu își pot reveni din șoc. În urmă cu puțin timp, colectivul Jandarmeriei a transmis un mesaj de regrete și condoleanțe către familia îndurerată.

„O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, căpitan Câmpean Ionuț a încetat din viață. Jandarmul era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, în data de 23 octombrie a.c.

Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, a transmis Picioiu Floriana, locotenent Jandarmeria Sibiu.

Înainte să se îmbolnăvească, căpitanul Ionuț Câmpean posta diferite de mesaje sceptice cu privire la existența virusului, cât și la anunțurile făcute de autorități, precum:

Pentru cei cu creierul la ei, viaţa merge înainte. Pentru restul, masca” afirma acum două săptămâni, înainte să se infecteze”, “Cât de săraci să fiți, mă, să ziceți că aveți corona?”, “În timpul gripei spaniole din 1918 doar cei vaccinați au murit”, au fost câteva dintre ideile pe care bărbatul le avea de infecția cu COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI