Caz șocant într-un spital din Craiova. Un pacient a fost declarat mort, deși trăia. Ce au făcut rudele

Caz șocant într-un spital din Craiova. Un pacient a fost declarat mort, deși trăia. Ce au făcut rudele
Bărbat din Gorj, declarat mort deși trăia

Încrederea în doctori și serviciile medicale se șubrezește de la o zi la alta din cauza diferitelor erori care se produc zilnic. Din păcate, un caz similar a avut loc în Gorj, acolo unde o familie a fost anunțată de către personalul medical cu privire la decesul unei rude. În realitate, bărbatul declarat decedat nu a murit, ci este în continuare în viață, chiar în spitalul care a anunțat decesul.

Rudele bărbatului, în stare de șoc

Orice persoană care are rude în spital trăiește emoții intense și este înfricoșat de eventuale evenimente nefericite. Aceasta a fost și situația unei familii din Gorj care avea internată o rudă în spital. Din păcate, ceasul negru a venit, oamenii fiind anunțați de medici că bărbatul cu vârsta de 78 de ani a decedat. Îndurerate de vestea primită, rudele au început pregătirile pentru înmormântare.

Mare le-a fost șocul atunci când s-au prezentat la morga spitalului pentru a-și ridica membrul familiei și au constatat că bărbatul decedat nu era din familia lor.

Ulterior, oamenii au aflat că bărbatul declarat mort este în viață, dar se află în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență din Craiova.

Potrivit rudelor, cadrele medicale au anunțat decesul bărbatului duminică, la ora 8:00, atunci când aceștia au și început pregătirile de înmormântare, în timp ce în sat s-a auzit clopotul bisericii, semn care anunța moartea unui localnic.

Bărbat declarat mort de trei medici a început să sforăie înainte de autopsie

Un alt caz halucinant s-a petrecut într-o închisoare în Spania, acolo unde un deținut a fost găsit fără întins și fără suflare în celula sa. După ce a fost văzut de mai mulți medici, aceștia au declarat decesul, urmând să fie efecuată autopsia pentru a afla cauza morții. Însă, înainte cu puțin de a fi autopsiat, bărbatul de 26 de ani a început să sforăie, astfel că medicii legiști s-au oprit înainte să fie prea târziu.

Deținutul a fost internat, acolo unde încet, încet a început să-și revină. După 24 de ore, acesta a început să-și recapete memoria, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să întrebe de soția lui.

În urma celor petrecute, medicii au declarat că ar putea fi vorba de un caz de catalepsie, o boală rară caracterizată prin rigiditatea corpului, încetarea funcțiilor cerebrale astfel că pacientul nu răspunde la durere, iar funcții ale corpului, precum respirația, îi sunt încetinite. Potrivit apropiaților, bărbatul era cunoscut ca fiind bolnav de epilepsie, iar această problemă ar fi putut duce la un asemenea rezultat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI