Caz ireal. O elevă în vârstă de 13 ani a rămas însărcinată cu un băiat de numai 10 ani. Ce se va întâmpla cu bebelușul

Cazul șocant a ieșit la iveală de curând, fiind dezvăluit că eleva de doar 13 ani a rămas însărcinată cu un băiat de doar 10 ani. Fata a intrat în atenția autorităților, fiind cunoscut și că provine dintr-o familie cu o situație nu foarte bune. Mai mult, starea generală a copilei era una vulnerabilă, aceasta având parte de supraveghere încă din anul 2018. Fata a rămas, însă, gravidă, cu un alt minor.

Caz ireal. O elevă în vârstă de 13 ani a rămas însărcinată cu un băiat de numai 10 ani

 

Caz ireal. O elevă în vârstă de 13 ani a rămas însărcinată cu un băiat de numai 10 ani. Ce se va întâmpla cu bebelușul
Cazul șocant s-a petrecut de curând în Rusia. Eleva de doar 13 ani a rămas însărcinată cu băiatul de 10 ani

Situația este una foarte șocantă, fiind vorba de o fetiță de doar 13 ani, originară din regiunea regiunea Krasnodar, din Rusia. Cazul ce pare ireal a fost făcut public recent și tatăl bebelușului este un băiat de 10 ani care nu încheiat nici măcar clasele primare. Directorul școlii la care învață viitoarea mamă de 13 ani a mai dezvăluit că părinții doresc să păstreze copilul.

Femeia a mai povestit că aceasta provine dintr-o familie cu o situație extrem de delicată. Minora are alți frați mai mici, de 3 și 5 ani, iar mama lor este bolnavă de cancer, în fază terminală. Directoarea școlii din Rusia a mai dezvăluit și că adolescenta are un caracter complicat. Cel mai probabil, din cauza problemelor din familie, fata începuse să chiulească și de la ore.

Ce se va întâmpla cu bebelușul?

„Fata este sub supravegherea medicilor, ea și copilul, totul este în regulă. Aceasta este decizia lor personală și nimeni nu ar putea să o ia pentru ei. Vom sprijini eleva și întreaga ei familie”, a spus cadrul didactic, anunță Daily Mail.

„Încă în octombrie 2018, a fost înregistrată ca fiind într-o situație periculoasă din punct de vedere social. Mama lor este grav bolnavă (ultima fază a cancerului), deci nu se poate ocupa cu copiii, iar tatăl nu face față cu ei trei”, a mai adăugat directoarea școlii.