Cauza morţii elevei de 16 ani din Argeş. Primele concluzii ale medicilor legişti

Cauza morţii elevei de 16 ani din Argeş. Primele concluzii ale medicilor legişti
Drama dintr-o școală din județul Argeș. O elevă de 16 ani a decedat în mod inexplicabil

Pe 14 octombrie avea să se întâmple o adevărată tragedie într-o școală din  Costești, județul Argeș. După ce i se făcuse rău, o elevă de 16 ani avea să moară în clasă inexplicabil. Colegii, profesoara aflată în clasă și, ulterior, medicii, nu au mai putut să facă nimic pentru tânăra de 16 ani. Primele informații spuneau că ar fi acuzat cefalee occipitală, conform medicilor de la Primiri Urgențe a spitalului din Costești.

Drama dintr-o școală din județul Argeș. O elevă de 16 ani a decedat în mod inexplicabil

În urmă cu două zile locuitorii din Costești aveau să rămână stupefiați. O elevă de 16 ani avea să moară inexplicabil. Decesul a survenit în timpul orelor, chiar în clasă. Colegii și profesoara acesteia au încercat să o salveze, și după venirea echipajului SMURD la fel.

Medicii de pe salvare au încercat resuscitarea, ulterior același lucru întâmplându-se și la secția Primiri Urgențe a spitalului din localitate. Conform medicilor, fata era deja în moarte cerebrală, iar toate manevrele de resuscitare au fost fără nciciun rezultat.

Este o moarte subită, suspectă. Nu știm ce s-a întâmplat. Părinții o știau sănătoasă, fără alte probleme.

Se pare că ar fi avut aseară o stare de greață și dimineață a acuzat cefalee occipitală”, a spus unul dintre medici care au intervenit la Primiri Urgențe.

Ceea ce se știe despre tânăra decedată este că provenea dintr-o familie săracă cu alți trei frați, iar fata era ajutată de o altă profesoară să facă naveta la școala din Costești, având în vedere lipsa banilor.

Au apărut primele concluzii ale decesului elevei

La 48 de ore de la decesul tinerei de 16 ani, medicii legiști au dat și primele concluzii, conform unor surse judiciare, citate de Gândul.ro. Primele date, ca urmare a necropsiei, spun sursele, dau ca și cauză a decesului tinerei de 16 ani o hemoragei la nivelul creierului mic.

Aceleași surse au mai declarat că nu s-au găsit urme de lovituri, sau înțepături pe trupul tinerei de 16 ani.

„În prezent  nu s-a ajuns la o concluzie a hemoragiei, urmând să se facă examenul histopatologic, pentru a fi prelevate mostre din fiecare țesut în parte.

În urma acesei proceduri se va stabili dacă tânăra suferea de vreo afecțiune medicală”, spun surse judiciare pentru Gândul.

Poliția din localitate anunța imediat după tragicul eveniment că au demarat deja o anchetă judiciară în vederea aflării cauzelor producerii decesului elevei de 16 ani la școala din Costești. Conform acestora, datele vor fi date ulterior publicității.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI