10 apr. 2023 | 18:27

Cauza morții bărbatului lovit cu mașina de Monica Odagiu. Ce s-a văzut la autopsie

Știri generale
Cauza morții bărbatului lovit cu mașina de Monica Odagiu. Ce s-a văzut la autopsie
S-a aflat care este cauza morții bărbatului lovit cu mașina de Monica Odagiu. Concluzia specialiștilor, după autopsie.

S-a aflat cauza morții bărbatului lovit cu mașina de Monica Odagiu, duminică, 9 aprilie, în jurul orei 16:00. Ce s-a văzut la autopsie și ce informații se cunosc până în prezent. Polițiștii și procurorii continuă cercetările în dosarul penal deschis in rem pentru ucidere din culpă, în care este implicată actrița.

Detalii noi despre accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu

Monica Odagiu, accident rutier mortal în București, duminică, 9 aprilie, în jurul orei 16:00. Evenimentul a avut loc pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană, în apropiere de Ateneul Român. Potrivit primelor informații, un bărbat în vârstă de 35 de ani a sărit în fața mașinii conduse de actriță, fără să se asigure, impactul fiind fatal.

La locul incidentului au intervenit imediat autoritățile, precum și un echipaj medical, pregătit să ofere primul ajutor. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor de resuscitare, victima nu a mai putut fi salvată, declarându-i-se decesul. Monica Odagiu a fost testată pentru consum de alcool sau alte substanțe interzise, rezultatele fiind negative.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă maşina condusă de actriță, care venea dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă, moment în care pietonul se ridică de pe banca aflată în apropierea stației STB și se îndreaptă spre trecerea de pietoni, însă se prăbușește și este lovit de mașina actriței.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc” – sunt primele declarații oferite de Monica Odagiu, după accident.

S-a aflat cauza morții bărbatului lovit cu mașina de Monica Odagiu

Agenții de poliție și procurorii continuă cercetările în dosarul în care este implicată actrița Monica Odagiu. În cazul de față, oamenii legii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. În primă fază, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Mașina artistei trebuie să fie expertizată de specialiști. Anchetatorii trebuie să stabilească și cu viteză mergea actrița și dacă aceasta a respectat tiate regulile de circulație. Avocatul Adrian Cuculis a declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că, din informațiile sale, permisul de conducere al actriței nu a fost suspendat.

În timp ce se așteaptă verdictul final privind modul în care Monica Odagiu circula la momentul accidentului, au apărut noi detalii privind cauza decesului bărbatului. În urma efectuării autopsiei, medicii legiști au concluzionat că victima în vârstă de 35 de ani a murit din cauza unui traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața.

În următoarele două, trei săptămâni, specialiștii trebuie să obțină și rezultatele analizelor toxicologice, pentru a se stabili dacă bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Florin Piersic trăiește un adevărat coșmar: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Florin Piersic, în lacrimi și suspine: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor (VIDEO)
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
SOSESC scrisorile de la ANAF prin POȘTĂ! TREBUIE trimise ACTELE până la 25 noiembrie
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro