Câți iubiți a avut Bianca Drăgușanu. Ce spune despre Cătălin Botezatu: ”Am iubit doar 3 bărbați!”

de: Ana Chivu
05 10. 2019

Bianca Drăgușanu a declarat în nenumărate rânduri că mereu a câutat fericirea și că va face acest lcuru până o va simți pe deplin. Iată câți iubiți a avut fosta asistentă păcătoasă înainte de renumita relație cu Alex Bodi, cel care îi este acum soț!

Câți iubiți a avut Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu a apărut pe micile ecrane încă de la o vârstă foarte fragedă. Majoritatea încă au în minte apariția sa disperată la emisiunea „Din Dragoste”, moment în care tânjea din nou clipe de iubire alături de bărbatul care a făcut-o să simtă dragostea pentru prima dată. Pe cel care a adus-o pe blondină pe micile ecrane îl cheamă Mihai Mătușoiu. Acesta și-a făcut familia sa și se bucură de liniște. “Toată lumea spune despre mine că sunt o ….. Dar nu sunt. Am iubit în viața mea doar trei bărbați”, a spus Bianca, pentru libertatea.ro.

Pe locul doi, în ordinea cronologică, se află Coco Păun. Bărbatul este un afacerist din Târgu Jiu care a venit cu o premieră pentru România. El a fost prins de nu mai puțin de 48 de ori fără permis și a adunat amenzi rutiere cu carul. După relația eșuată cu Păun, a devenit blonda lui Bote, titulatură care încă o urmărește.

Iubirile celebre ale Biancăi Drăgușanu

Povești de amor ca-n serialele turcești

Aceasta s-a iubit cu patos cu celebrul designer. Toate bune și frumoase…până când s-a terminat iubirea. Fosta asistentă păcătoasă a făcut un schimb atunci. L-a lăsat pe designer pentru un prinț! La scut timp a apărut la brațul lui Adi Cristea, celebru pentru escapada în Paris în timp ce Bianca avea o relație stabilă cu nimeni altul decât Victor Slav.

Vulturul de noapte a fost ultima relație de durată a Biancăi, Victor fiind singurul bărbat cu care aceasta a decis să facă un copil. Din păcate, săgeata lui Cupidon nu a nimerit bine nici de data asta, pentru că cei doi s-au despărțit definitiv. Bianca a căzut mai apoi în brațele lui Alex Bodi, cel care i-a devenit recent soț.