Câți copii are Alina Pușcaș și cum arată familia ei. Cine este tatăl micuților FOTO

Câți copii are Alina Pușcaș și cum arată familia ei. Cine este tatăl micuților FOTO
Câți copii are Alina Pușcaș și cum arată familia ei

Alin Pușcaș este o femeie împlinită pe toate planurile. Prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva” este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017, alături de care are trei copii minunați.

Cât de mari au crescut copiii Alinei Pușcaș și cine este tatăl micuților?

Alina Pușcaș, la 33 de ani este mămica a trei îngerași. În luna august a anului 2015, vedeta a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, iar în octombrie 2017 prezentatoarea TV a adus pe lume al doilea copil, o fetiţă pe nume Melissa Antonia. Însă, familia s-a mărit în august 2019, atunci când Alina a adus-o pe lume pe Iris, cel de-al treilea copil pe care-l are cu Mihai.

Recent, prezentatoarea TV a fost împreună cu cei mici, dar și cu soțul ei, Mihai la munte, unde au vizitat și Cascada Urlătoarea. Imaginile cu întreaga familie au fost urcate de Alina pe pagina sa de Instagram, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

”Sunteți minunați, vă iubesc!”; ”Ce familie frumoasă”; ”Ce familie fericită”; ”Vă doresc tot binele din lume la toată familia”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani pe contul de Instagram al Alinei Pușcaș.

Alina Pușcaș împreună cu familia la munte
Alina Pușcaș împreună cu familia la munte

După cum observați din poza de mai sus lipsește mezina familiei, Melissa, dar asta nu petru că au lăsat-o acasă, ci pentru că probabil chiar ea a fost fotograful. Alina Pușcaș a plecat la munte alături de toată familia.

Alina Pușcan a plecat la munte cu toată familia
Alina Pușcan a plecat la munte cu toată familia

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des.

Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea”, a declarat Alina Pușcaș

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI