Câți bani lua Iulia Albu la Bravo, ai Stil. Kanal D o plătea regește

Câți bani lua Iulia Albu la Bravo, ai Stil. Kanal D o plătea regește
Câți bani lua Iulia Albu la Bravo, ai Stil. Kanal D o plătea regește

Iulia Albu este recunoscută pentru extravaganțele ei și multele ieșiri în public mai altfel decât restul lumii. Poate din acest considerent, pentru o perioadă, diva avea rating pe orinde ajungea pe micul ecran.

Câți bani lua Iulia Albu la Bravo, ai Stil

În periplul ei tv Iulia Albu, pentru o perioadă, a ajuns și în echipa celor de la Kanal D, unde avea o rubrică de modă și critică a vedetelor, intitulată ”Wow sau Bau”. Producătorii show-ului ”Bravo, ai Stil!” au decis că este cazul să o atragă în proiect, tocmai pe considerentul ratingului mare pe care Iulia Albu îl genera la vremea respectivă. Zis și făcut!.

Pentru o perioadă, destul de lungă, a făcut parte din echipa de jurați, alături de Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu și lucrurile au mers ca pe roate. De la un anume punct în colo lucrurile au cam început să scârțâie în ceea ce o privește pe Iulia, astfel că s-a decis scoaterea ei din echipa de jurați. Surse apropiate postului tv au declarat, la un moment dat, motivul pentru care s-a decis această măsură.

„Iulia se pare că nu ar fi fost tratată ca o divă de conducerea postului, fapt care o cam deranja..(..)”, au declarat surse apropiate Kanal D.

Kanal D o plătea regește, dar nu a fost de ajuns pentru Iulia Albu

Contextul îi era favorabil iar lucrurile puteau să meargă la fel de bine, în continuare, cel puțin așa susțin sursele Kanal D, dar a venit o ofertă de nerefuzat din partea celor de la PRO TV către Iulia Albu, și anume realizarea unei rubrici asemănătoare celei de la Kanal D, dar la o oră de maximă audiență, în cadrul show-lui realizat de Cătălin Măruță, ”La Măruță”, oferta financiară fiind una mai bună, cu toate că și cei de la Kanal D o plăteau regește.

”(..)se pare că salariul ei în acea perioadă era doar în jur de 3.000 de euro. Cam în această situație a plecat ea la postul concurent, dar nu singură, ci împreună cu o mică echipă de producție din fosta emisiune Wowbiz, care se sistase în favoarea Exatlonului. Emisiune care, atunci, în 2018, făcea furori și ratinguri imense.

Câți bani lua Iulia Albu la Bravo, ai Stil. Kanal D o plătea regește
Câți bani lua Iulia Albu la Bravo, ai Stil. Kanal D o plătea regește

În acest context, mesajul venit din partea șefilor de la PRO TV care i-au oferit o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță – una dintre cele mai vizionate emisiuni de după-amiază, a bucurat-o pe Iulia, care știa că cel mai important lucru pentru o vedetă este să rămână în lumina reflectoarelor. Și se pare că și salariul stilistei ar fi acum unul pe măsura așteptărilor ei, ea spunând prietenilor că este unul foarte OK”, a dezvăluit o fostă colegă de la Kanal D a vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI