Câți bani costă un șnițel de pui și o ciorbă de burtă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun. Prețurile te vor uimi (exclusiv)
Toată lumea îl știe pe celebrul Rică Răducanu, fostul portar al Rapidului și al Naționalei României, iar acesta se bucură de fiecare dată când turiștii îi trec pragul localului său din Neptun. Într-un dialog exclusiv cu Impact.ro, fanii pot afla câți bani costă un șnițel de pui și o ciorbă de burtă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun.
Rică Răducanu, chelner pe litoral la ”Sirena”
Fostul mare portar al Naționalei și al echipei din Giulești, pe lângă aparițiile pe micul ecran, se ocupă și de o mică afacere de familie, o terasă situată pe litoralul românesc, în stațiunea Neptun.
Turiștii consecvenți ai stațiunii deja știu că pe timpul verii Rică Răducanu este aici și, nu de puține ori, face și pe chelnerul.
S-a redeschis terasa cu prețuri ceva mai mari
Personaj pitoresc și îndrăgit de multă lume, Rică Răducanu spune pentru Impact.ro că nu se dă în lături de la a munci cot la cot cu ceilalți angajați de pe terasa ”Sirena”.
”Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători.
Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă.
Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: ”Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!”, așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, a spus Rică Răducanu, exclusiv pentru Impact.ro.
Am aflat câți bani costă un șnițel de pui și o ciorbă de burtă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun
Dar, deși prețurile au mai crescut, spune Rică Răducanu, preparatele regăsite la teresa de pe plaja din Neptun sunt foarte bune și extrem de căutate de turiștii aflați aici.
Dacă ajungi la terasa ”Sirena” și vrei, de exemplu, un șnițel de pui (în două variante de preparat), vei plăti fie 19 lei, fie 20,50 lei, iar o ciorbă de burtă te va costa 19 lei.
Mulți români spun că prețurile sunt extrem de mici în comparație cu alte asemenea localui. Așa că, din același dialog cu Impact, fanii lui Rică Răducanu au aflat și cam care sunt prețurile practicate pe teresa sa:
- porție de tochitură de pește cu mămăligă – 33 de lei,
- pomana porcului cu mămăliguță- 31 de lei,
- piept de pui la grătar cu cartofi păjiți și cu salată – 34 de lei,
- șnițel pane pipet de pui – 19 lei,
- șnițel parizian din piept de pui – 20,50 lei,
- platou pescăresc – 40 de lei,
- crap prăjit – 15 lei,
- omletă simplă – 10 lei,
- salata grecească- 30 de lei,
- salata de ton- 29 de lei,
- ciorbă de burtă -19 lei,
- ciorba de văcuță -16 lei,
- ciorba de fasole -14 lei,
- ciorba de perișoare -17, 5 lei,
- preparatele din paste – între 17 și 27 de lei,
- pizza – 26 și 33 de lei,
- cafea- între 9 și 20 de lei,
- papanaș cu smântână și cu gem – 18 lei,
- clătite cu dulceață – 8,5 lei.
Așadar, dacă ajungi la Neptun și vrei să mănânci bine, treci pe la Rică Răducanu, este acolo, la terasa ”Sirena”, pe toată perioada verii.