Câți bani costă o ședință la cabinetul de psihologie al Oanei Lis. Prețul este mai mic decât s-ar fi crezut

de: Bișinicu Andreea
25 08. 2021

Face ea ce face și tot ajunge în centrul atenției. La 42 de ani, Oana Lis vrea să profeseze în domeniul pe care și l-a ales pentru a-și construi o carieră. Controversata blondină face tot posibilul pentru a deveni un consilier psihologic de succes. Cât costă o ședință la cabinetul său.

Câți bani cere Oana Lis pentru o ședință de consiliere psihologică la cabinetul său

Oana Lis se poate lăuda cu un pas important în cariera ei. De curând, soția lui Viorel Lis și-a deschis un cabinet de consiliere psihologică la care a muncit extrem de tare. La 42 de ani, vedeta se laudă cu diploma sa și speră să își construiască o carieră de succes în domeniul pe care și l-a ales.

În perioada izolării, Oana Lis a oferit consiliere gratuită, iar acum, în 2021, soția fostului edil al Capitalei a stabilit un preț pentru clienții săi. Conform informațiilor care apar pe site-ul cabinetului blondinei, pentru o ședință de dezvoltare personală românii vor scoate din buzunar suma modică de 97 de ron.

Asta nu este tot. Se pare că cei doritori se pot abona pentru a primi newslettere și diverse oferte promoționale, dacă își lasă adresa de mail pe site-ul Oanei Lis. Vedeta le-a transmis un mesaj potențialilor săi clienți.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum.

Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, scrie Oana Lis pe site-ul cabinetului său de consiliere psihologică.

Cum le răspunde Oana Lis persoanelor care o critică

Oana Lis este o luptătoare și nu se teme să o demonstreze de fiecare dată când are ocazia. Recent, blondina a declarat cum le răspunde haterilor și persoanelor care o hărțuiesc în mediul virtual.

„Chiar dacă persoanele sunt needucate, eu aleg să fiu educată, o țărancă educată și tot timpul mă mândresc cu lucrul ăsta. Celorlalți nu le răspund cum se comportă ei cu ei mine, nu le răspund cu aceeași monedă, deși s-a întâmplat să fiu jignită pe stradă, hărțuită pe internet, dar asta vorbește despre caracterul meu și de cum m-au crescut bunicii mei.

Cei care mă cunosc mi-au zis că sunt mult mai educată decât alte persoane care au avut o familie cu bani și au făcut școli în afară. Înainte eram foarte vulcanică, dar îmi consumam din energia mea”, a declarat Oana Lis, acum ceva vreme.