Câți bani costă o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali din Venus. Prețurile te vor șoca

de: Stan Nicu
20 06. 2022

S-a aflat câți bani costă o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali din Venus. Latifundiarul din Pipera și-a inaugurat zilele acestea hotelul din stațiunea Venus, pe care l-a cumpărat în urma unei licitații. Hotelul fusese deținut de Interagro, grupul patronat de omul de afaceri Ioan Niculae, finanțatorul Astrei. Prețurile din hotelul patronului FCSB te vor șoca.

Gigi Becali și-a inaugurat hotelul din Venus. Cât costă cazarea în hotelul de 4 și 5 stele

Gigi Becali a plătit suma de 6,8 milioane de euro, în luna noiembrie a anului trecut pe hotelul din stațiunea Venus. Hotelul fusese cumpărat de patronul Astrei în 2013 și scos la licitație în anul 2019, pentru a plăti datoriile Interagro, firmă intrată în insolvență. Atunci, fusese evaluat la 8,94 milioane de euro.

De renovarea hotelului s-au ocupat Teodora Becali și Mihai Mincu, soțul ei, iar acum hotelul este pregătit să primească turiști.

Hotelul are 70 de camere

Hotelul este unul de 4 și 5 stele și are 70 de camere duble. 54 dintre ele sunt clasificate la 5 stele, iar 16 sunt clasificate la 4 stele.

Astfel, în luna iunie, o cameră de două persoane costă 680 de lei pe noapte, în timp ce prețul unui apartament este de circa 1.400 de lei. De asemenea, în iulie și august, o cameră dublă costă între 800 și 900 de lei pe noapte, iar un apartament de 4 persoane poate ajunge și la 2.200 de lei pentru o noapte de cazare.

Gigi Becali spunea că a luat hotelul mai mult pentru familie

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, spunea anul trecut Gigi Becali pentru economica.net.

Familia Becali construiește case

Gigi Becali a înființat în 2021 firma Becali Imobiliare, care are ca domeniu principal de activitate cel de agenție imobiliară. Prin această firmă se vor comercializa locuințele din proiectele gestionate de ginerele și fiicele lui Gigi Becali. Cu aproape 200 de hectare de teren pe care îl deține, așa cum a declarat omul de afaceri, familia Latifundiarului are planuri mari.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac (nr. fiicele și ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcălește nimeni”, a mai spus Gigi Becali, potrivit sursei citate mai sus.