Câți bani câștigă Laurențiu Reghecampf la Craiova. Soțul Anamariei Prodan, sub rivalul Marius Șumudică

Câți bani câștigă Laurențiu Reghecampf la Craiova. Soțul Anamariei Prodan, sub rivalul Marius Șumudică
Reghecampf este plătit mai puțin la Craiova

Fobalul românesc este plin de surprize. Atât atrenorii echipelor din Liga 1, cât și fotbaliștii acestora, sunt plătiți cu sume importante de bani pentru prestațiile lor. Dacă e totuși să facem o comparație cu alte campionate, sumele de aici sunt mult mai mici. Cu toate astea, dacă facem o comparație între salariul pe care l-a primit Marius Șumudică la CFR și salariul pe care îl primește la Craiova Laurențiu Reghecampf, vom vedea că cel din urmă primește mult mai puțin.

Marius Șumudică, cel mai bine plătit antrenor din Liga 1

Adus în această vară cu mare vâlvă la CFR Cluj, Marius Șumudică nu a reușit să reziste pe banca clujenilor mult timp. După eșecurile consecutive din principalele competiții europene, și după un adevărat scandal, Șumudică se despărțea de echipa din Gruia, după aproape 40 de ore de negocieri și discuții cu patronul CFR-iștilor, Ioan Varga.

Demiterea lui Marius Șumudică îl costă scump pe Ioan Varga. Informațiile de ultimă oră spun că Șumudică ar trebui să primească cel puțin 300.000 de euro, salarii restante și primele aferente. Lăsând la o parte aceste sume, în comparație cu mult mai titratul antrenor, Laurențiu Reghecampf, Marius Șumudică a fost cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, în acest sezon.

Datele arată că la venirea pe banca CFR-iștilor, Șumudică a încasat o primă de instalare în valoarea de 50.000 de euro. Pe baza contractului semnat, antrenorul primea un salariu lunar de 20.000 de euro și o primă de 100.000 de euro în eventualiatea  câștigării unui nou titlu în Liga 1.

Pe lângă aceste sume, ar mai fi primit 200.000, respectiv 500.000, pentru accederea în grupele Europa League sau Champions League, dar nu primea niciun euro pentru accederea în Conference League. Dacă ar fi să facem un calcul matematic, valoarea totală a câștigurilor lui Șumudică s-ar fi ridicat la 870.000 de euro.

Reghecampf este plătit mai puțin la Craiova

Deși cu un palmares mult mai bun decât Șumudică, Laurențiu Reghecampf se pare că este mai slab plătit de patronul CSU Craiova. Prima de instalare plătită lui Reghe la venirea sa pe banca craiovenilor a fost zero, iar salariul lunar este 15.000 de euro. Reghe nu are stabilită prin contract nicio primă pentru campionatul intern.

La salariul lunar s-ar mai fi adăugat tot 500.000 ca primă pentru grupele Champions League, 300.000 pentru grupele Europa League și 200.000 de euro pentru accederea în grupele Conference League. Deși cu un salariu lunar mai mic decât Șumudică, câștigurile totale ale titratului antrenor de la CSU Craiova s-ar fi ridicat la aproape un milion de euro, în cazul în care echipa sa ar fi jucat în competițiile europene, în grupe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI