Câți bani au luat câștigătorii Exatlon, sezonul 3. Gestul uimitor al Andreei Arsine pentru Nicoleta Luncă

de: Claudiu Surmei
10 06. 2019

Andreea Arsine și Ion Surdu sunt câștigătorii sezonului 4 Exatlon. Cei doi au primit fiecare câte o sumă frumușică pentru triumful din finală, iar Andreea a făcut un gest uimitor după ce a câștigat competiția. A decis să împartă o parte din sumă cu Nicoleta Luncă.

Andreea Arsine și Ion Surdu sunt câștigătorii Exatlon

Finala sezonului 3 Exatlon a fost difuzată, duminică seara, de postul de televiziune Kanal D. După scandalul din sezonul precedent, producătorii au decis ca actuala stagiune să aibă 2 câștigători: un băiat și o fată. Astfel, Ion Surdu a câștigat proba la băieți, iar Andreea Arsine a câștigat la fete. Fiecare dintre ei s-a ales cu câte un premiu de 50.000 de euro.

Dar nici această finală nu a fost lipsită de scandal, pentru că internauții s-au aprins repede și au umplut rețelele de socializare cu mesaje. Unii au fost de părere că nu Andreea trebuia să câștige finala, ci Nicoleta Luncă. Probabil s-au mai potolit după ce au aflat că Andreea a decis să împartă o parte din premiu cu Nico.

„Mereu am fost conștientă de valoarea pe care o am, dar duelurile alea, poate, m-au întărit mai mult. Pentru că știam ce pot chiar și în momentele când nu îmi ieșeau punctele (…) Aș vrea să îi spun că îmi doresc din tot sufletul ca această competiție să nu ia parte așa… oarecum… Ci, o parte din sumă câștigată o să vreau să o împart cu ea”, a spus Andreea Arsine după ce a câștigat finala Exatlon.

„Pentru mine acesta este un punct cheie. Dacă îmi doresc ceva, trebuie să merg acolo să iau acel ceva indiferent de ce se întâmplă (…) Eu cu siguranță din Exatlon România o să rămân cu ceva aparte aici, pentru că a fost o experiență unică, o experiență foarte frumoasă, cu oameni frumoși pe care i-am îndrăgit. O familie aparte”, a spus și Ion Surdu.