Câți bani ar câștiga Mihai Bobonete la Românii au talent. Suma amețitoare pe care o plătește Pro TV

de: Năstase Mirabela
14 03. 2022

Câți bani ar câștiga Mihai Bobonete la Românii au talent. Noul sezon al emisiunii de la Pro TV a venit cu schimbări la masa juriului, dar și în ce privește salarizarea noilor jurați, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cei doi s-au alăturat proiectului, înlocuindu-i pe Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Câți bani ar câștiga Mihai Bobonete la Românii au talent

Noul sezon al emisiunii Românii au Talent, sezonul cu numărul 12, a debutat la PRO TV în luna februarie. Pe lângă numerele care evoluează pe scenă, o surpiză pentru telespectatori a fost și componența juriului: Andi, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Pentru cei care se întreabă cu cât câștigă cei doi jurați nou-veniți, ei bine, sumele vehiculate sunt destul de consistente. Spre exemplu, în cazul lui Mihai Bobonete se vehiculează că ar primi între 20.000 și 30.000 de euro pe sezon, pentru cele patru luni de emisiune.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a spus Bobonete despre participarea sa la emisiunea Românii au Talent, în calitate de jurat.

Prezentatorii show-ului, cel mai bine plătiți

Dragoș Bucur este cel a înlocuit-o pe Alexandra Dinu, cea care ar fi câștigat cei mai mulți bani de la masa juriului, adică 60.000 de euro pe sezon, astfel că nici în cazul său suma primită nu ar fi de neglijat.

De departe însă, cel mai bine plătiți la această emisiune sunt prezentatorii: Smiley și Pavel Bartoș. Sumele la care ar ajunge onorariul lor ar fi 200.000 de euro pe sezon pentru Smiley și 150.000 de euro pe sezon pentru Pavel Bartoș.

Emisiunea Românii au Talent este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din România. Emisiunea a debutat pe micile ecrane în februarie 2011. Deși la masa juriului au tot existat schimbări, de-a lungul timpului, cei doi prezentatori au continuat să fie gazdele acestei emisiuni, încă de la debut.

Alți „veterani” ai emisiunii sunt și Andra, și Andi Moisescu, cei doi făcând marte dintre membrii juriului încă de la început.