Câți bani a primit Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar România 2021 de la Pro TV. Suma e fabuloasă

de: Bișinicu Andreea
20 12. 2021

Alessandro Mucea este fericitul câștigător al emisiunii SuperStar România 2021. La doar 17 ani, artistul i-a convins pe cei patru jurați și publicul telespectator că merită titulatura de cel mai mare star al României. Ce sumă colosală a primit ca premiu. Povestea lui de viață te va emoționa, cu siguranță.

Cât valorează premiul primit de Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar România

Alessandro Mucea are 17 ani, o viață întreagă înainte și multe vise de îndeplinit. Din fericire, în data de 17 decembrie, cei de la PRO TV i-au acordat un premiu fabulos în valore de 1 milion de lei, după ce a fost desemnat marele câștigător al emisiunii SuperStar România.

Adolescentul provine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Se autocaracterizează ca fiind un băiat timid, fiind pasionat de muzică și cuburi rubice.

Câștigătorul SuperStar România are o poveste de viață care-ți va tăia respirația. Talentatul Alessandro Mucea a fost abandonat de mamă, pe vremea când avea numai șase luni de viață. Alessandro a rămas, apoi, în grija tatălui său, iar de la vârsta de 11 ani, băiatul a fost crescut de unchiul și mătușa lui.

„Mama a rămas în Italia și m-a adus în România, când a murit tatăl meu, și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-au luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară.”, declara adolescentul Alessandro Mucea la audițiile SuperStar România, de pe PRO TV.

„Când cânți, mă transporți într-o lume a emoțiilor!”

Vocea sa incredibilă și emoțiile pe care le transmite, cu fiecare notă atinsă, au ajuns la inimile telespectatorilor. Alessandro Mucea este marele câștigător de la SuperStar România, primind un cec de 1.000.000 lei, adică 200.000 de euro.

Pielea de găină a fost la ordinea zilei în marea finală SuperStar, atunci când românii și-au votat favoritul. Jurații Marius Moga și Smiley au rămas fără cuvinte, odată ce au ascultat interpretarea lui Alessandro Mucea de la SuperStar.

Marius Moga: Ai o ureche muzicală foarte bună care îți permite să înveți orice piesă, în orice limbă. Se vede că ai studiat canto în ultima vreme.

Smiley: De fiecare dată când cânți genul acesta de piese, mă emoționezi. Poate ai ceva de francez… E foarte ciudat să nu știi o limbă și să poți să transmiți emoții atât de puternice. Ai o voce extraordinară. Când cânți, mă transporți într-o lume a emoțiilor.

Alessandro Mucea a câștigat SuperStar România, după ce a interpretat 3 piese colosale. El a deschis show-ul din finală cu piesa „Human” a lui Rag’n’Bone Man, iar a doua piesă a fost melodia franceză „Les Temps des Cathedrales” a lui Bruno Pelletier. Cireașa de pe tort a fost duetul cu Ami, pe hitul „I see red”, coloana sonoră a filmului 365 de zile.