Câți bani a plătit un român pentru un prânz în Năvodari. A crezut că e nota greșită când a văzut prețul
Suntem în plin sezon estival, iar mulți români au ales să se relaxeze la mare, mai ales în această perioadă cu temperaturi extrem de ridicate. Majoritatea sunt conștienți că prețurile sunt foarte mari la restaurante, însă un turist a rămas mască după ce a luat prânzul în Năvodari.
Suma uriașă plătită de un turist pentru un prânz în Năvodari
Un turist din Bârlad a decis să-și răsfețe familia și să meargă la un restaurant mai scump din Năvodari. Nu se aștepta la un preț tocmai mic, însă când a venit nota de plată a rămas șocat.
Oamenii susțin că experiența a fost una plăcută. Ospătarii au fost foarte amabili și le-au oferit mereu diverse sugestii. Cu toate acestea, la final, nota de plată a fost cea care l-a șocat.
„La cazare e ok, dar mâncare e super, super, scumpă. De asta și plecăm. Al doilea sejur nu mai viu aici, O să merg: Bulgaria, Grecia sau Turcia”
Cel mai scump lucru de pe bon a fost „captura zilei”, adică doradă și lup de mare, care nu se regăsesc în Marea Neagră. Inițial, ospătarii i-au adus dorada crudă, doar să o arate, spunând că nu costă decât 200-300 de lei.
Citește și: De ce să nu laşi bacşiş mai mare de 15% din valoarea comenzii. Explicaţia unui consultant financiar
„Vreți pește?”, au întrebat ei și apoi au adus Dorada, așa nefăcut, ca să o vedem și mi-am zis că o să costă 200 – 300 de lei”
Bon fiscal în valoare de aproape 4.000 de lei
În cele din urmă, când a venit la sfârșit bonul, turistul a rămas șocat când a văzut suma finală de plată. Acesta trebuia să scoată din buzunar 3.656 de lei, plus bacșișul de 400 de lei. Cel mai scump a fost „captura zilei”, adică dorada și lupul de mare.
„Am mâncat trei familii și am plăti suma de 4000 de lei. Am băut vin, am mâncat cel mai scump pește, captura zilei, 1.760 lei, care erau trei pești, un lup de mare și Dorada și niște salate. În total 4.000 de lei. Incredibil! Vorbim de o masă. De banii aceștia luam trei porci pentru copilașii mei. Nu mai vin aici, mai bine mă duceam în alte parte. Vă dați seama 4.000 mii de lei, un singur prânz!”.
Citește și: Cât costă o banală porție de cartofi prăjiți la Eforie Nord. Oamenii au avut un șoc
Pe notă mai apar și șapte porții de cartofi prăjiți, pe care turistul a plătit 147 de lei, spaghete în valoare de 40 de lei și un șnițel de 42 de lei. Bărbatul a spus că nu va mai veni niciodată la acest restaurant, având în vedere că nici măcar nu a primit bon, ci doar o notă de informare.