13 sept. 2022 | 22:50

Câți bani a plătit Elena Băsescu pe o rochie a Danei Budeanu. Suma e total neașteptată

Monden
Câți bani a plătit Elena Băsescu pe o rochie a Danei Budeanu. Suma e total neașteptată
Câți bani a plătit Elena Băsescu pe o rochie a Danei Budeanu.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, este un fan al creațiilor vestimentare ale Danei Budeanu, iar recent a achiziționat o rochie mini din colecția celebrei creatoare de modă. Elena Băsescu a postat și o imagine pe rețelele sociale în care apare îmbrăcată într-o rochie semnată Dana Budeanu. Iată câți bani a plătit fiica cea mică a lui Traian Băsescu pe o rochie a creatoarei de modă!

Câți bani a plătit Elena Băsescu pe o rochie a Danei Budeanu

Rochiile create de Dana Budeanu sunt pe placul Elenei Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României. Bruneta în vârstă de 42 de ani a cumpărat o rochie mini din colecția celebrei creatoare de modă. Elena Băsescu are o siluetă de invidiat. Mamă a trei copii, Elena Băsescu are grijă de felul în care arată, are grijă la alimentație și face sport regulat.

Elena Băsescu și-a afișat formele suple rețelele sociale purtând o rochie semnată Dana Budeanu. EBa apare îmbrăcată într-o rochie neagră, mini, mulată și cu spatele gol.

„Little black dress”, a scris aceasta la descrierea fotografiei de pe Instagram. Conform site-ului pe care Dana Budeanu își vinde creațiile vestimentare, rochia pe care o poartă Elena Băsescu costă 800 de lei.

Elena Băsescu a fost mereu atentă cu aspectul fizic, iar de-a lungul timpului a trecut prin mai multe transformări. Ea a renunțat la breton și poartă părul cu cărare pe mijloc, are un nou stil vestimentar și un nou stil de a se machia, știind foarte bine să își pună trăsăturile feței în evidență.

Elena Băsescu, mămică cu normă întreagă

Elena Băsescu a fost ani la rând în lumina reflectoarelor, aceasta fiind europarlamentar între anii 2009-2014. Ea a fost și fotomodel, dar și economist. Însă de ceva vreme, Elena Băsescu preferă viața discretă, fiind mamă cu normă întreagă. Ea are trei copii: pe Sofia, Traian jr și Anastasia.

Elena Băsescu deținea și o afacere cu haine, însă se pare că a fost nevoită să o închidă, întrucât nu s-a dovedit a fi foarte profitabilă. Elena Băsescu a decis să își închidă firma, în cele din urmă.

Elena Băsescu își deschisese acum patru ani un atelier cu haine pentru mamă-copii, dar se pare că vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor sale. De precizat este că hainele comercializate de fata cea mică a lui Traian Băsescu aveau prețuri cuprinse între 150 de lei şi 400 de lei.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Rechinul fantomă și Diavolul de mare: Cum arată cele mai noi drone militare subacvatice ale Australiei și Statelor Unite
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Iaurt făcut în casă. O rețetă gustoasă și sănătoasă
EVZ.ro
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
Spynews
Cutremur de peste 8,5 GRADE în România. Prof. Mărmureanu a făcut anunțul
Capital.ro
Oraşul din România unde se construieşte al doilea aeroport ca mărime din ţară. Terminalul va fi gata la sfârşitul anului
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro