Câți bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitații au avut un șoc când au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai puțin de 700 de invitați, petrecerea fiind organizată la Palatul Snagov.

Câți bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale

Gigi Becali a devenit socru mic, în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Teodora, fiica cea mare a latifundiarului, s-a căsătorit religios sâmbătă, iar seara a fost una ca desprinsă din povești. Nunta tinerei a avut loc într-un cadru idilic, cu sute de invitați. Tatăl i-a făcut totul pe plac Teodorei, de la începând cu locația evenimentului sau eforturile de a-i aduce formația preferată.

Câți bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitații au avut un șoc când au auzit suma
Cătălin Măruță a fost prezentator la nunta Teodorei

Ziua nunții fiicei sale a fost una extrem de fericită și pentru Gigi Becali, dar acesta a cheltuit pe măsură. Le-a oferit și mirilor un cadou extravagant și le-a pus acestora 1 milion de euro într-un cont comun. De asemenea, pe organizarea nunții, latifundiarul a cheltuit 500.000 de euro și nu s-a sfiit să recunoască aceste costuri exorbitante.

Cadoul pe care Gigi Becali i l-a oferit fiicei sale este cel mai probabil unul dintre cele mai generoase făcute vreodată la o nuntă din România. Averea patronului FCSB era estimată în anul 2018 la suma de 400-500 de milioane de euro. Mai mult, nunta Teodorei a fost prezentată de către Cătălin Măruță, iar prezentă a fost și Andra.

Nunta Teodorei a avut 700 de invitați!

Totodată, omul de afaceri a recompensat pe toată lumea pentru eforturile depuse, ca ziua cea mare a Teodorei să fie una perfectă. De aceea, înainte ca petrecerea să ajungă la final, Gigi Becali i-a chemat pe ospătarii care au lucrat în acea seară și fiecare dintre ei a fost răsplătit cu câte 200 de euro.

„Am fost la nuntă, da. Una din minunile Bucureștiului. A fost extraordinar. Organizarea frumoasă, mireasa frumoasă, ginerele frumos, mâncarea extraordinară, mâncarea fenomenală, locația formidabilă, totul a fost la cea mai înaltă clasă. Eu mă pricep, am avut saloane de nuntă până acum câțiva ani și mă pricep bine să trag concluzii. Am dansat, da. M-a luat Giovanni (n.r.: Ioan Becali) la o horă a aromânilor și eu sunt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI