Câți bani a câștigat un român la loteria de Crăciun din Spania. S-a îmbogățit, viața lui se va schimba complet

de: Sabina Anastasia
25 12. 2022

Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, un român a primit o veste fabuloasă: a câștigat la loterie. Își cumpăra bilete de ani de zile, însă nu și-a pierdut niciodată speranța că, într-o zi, se va bucura de premiul cel mare. Acum, este pregătit să-și transforme visul în realitate. Află în rândurile de mai jos câți bani a câștigat un român la loteria de Crăciun din Spania.

Câți bani a câștigat un român la loteria de Crăciun din Spania

Sărbătorile de iarnă s-au schimbat complet pentru un român din Spania. Numele lui este Vasile și, de profesie, este șofer de camion. Locuiește de multă vreme în Roquetas de Mar, regiunea Andaluzia, unde a încercat să se bucure de un trai decent. Acum, chiar înainte de Crăciun, a primit unul dintre cadourile la care a visat foarte mult timp.

De ani de zile, Vasile și-a cumpărat bilete la loterie. Nu a câștigat niciodată premiul cel mare, deși la asta a visat dintotdeauna. Chiar dacă până în prezent nu a fost dat să se întâmple, astrele par că s-au aliniat pentru el. Românul a primit, chiar înainte de sărbători, o veste ce i-a schimbat complet viața.

Vasile a câștigat la loteria de Crăciun din Spania. A rămas profund șocat când a aflat vestea cea mare, mărturisind că se bucură foarte mult, în sinea lui, că lucrurile s-au întâmplat astfel. Acum, cu ajutorul celor câteva sute de mii de euro, poate să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut în viață.

Totuși, Vasile încearcă să își țină sub control emoțiile, iar asta se întâmplă din cauza complicațiilor de sănătate cu care se confruntă. În urmă cu două luni de zile, în timp ce se afla la muncă, românul a suferit un infarct, potrivit relatărilor celor de la Ziarul Românesc. Astfel, gestionarea sentimentelor sale este crucială.

Ce vrea să facă Vasile din Spania cu banii câștigați la loterie

„Sunt foarte fericit, dar nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm”, a spus Vasile din Spania.

Românul a câștigat marele premiu, în valoare de 400.000 de euro, la loto organizat de Crăciun în Spania. În regiunea în care locuiește, achită chirie. Întreaga lui viață și-a petrecut-o plătind dări proprietarilor de case. Una dintre cele mai mari dorințe a lui Vasile din Spania a fost să aibă propria lui casă, să nu mai depindă de alții din acest punct de vedere.

Acum, viața i s-a schimbat complet. Cu ajutorul banilor câștigați chiar înainte de Crăciun, Vasile poate să-și ofere cadoul mult visat: o locuință.