Câți bani a câștigat Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep, în 2020. A înregistrat venituri modeste pe lângă sumele obținute de sportivă

Câți bani a câștigat Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep, în 2020. A înregistrat venituri modeste pe lângă sumele obținute de sportivă
Anul 2020 i-au afectat veniturile și lui Toni Iuruc

Astăzi bărbat însurat, la casa lui, Toni Iuruc este un om fericit. Pe 23 iulie el și Simona Halep spuneau „Da” în fața ofi’erului de Stare Civilă. Până la relația sa cu celebra sportivă română, Toni Iuruc a fost într-un con de umbră. Cu toate astea are o avere considerabilă venită din afacerile cu imobiliare.

Afaceri de familie în imobiliare

Toni Iuruc, ajuns la 41 de ani, este un prosper om de afaceri. Majoritatea veniturilor sale vin din afacerile cu imobiliare dezvoltate de-a lungul anilor. Ceea ce puțină lume știa, este că majoritatea afacerilor deținute de Toni Iuruc, sunt afaceri de familie.

Alături de mama sa, Genica Iuruc, afaceristul și-a clădit un adevărat imperiu imobiliar. Cele mai recente investiții au fost făcute într-un complex rezidențial aflat în apropiere de celebra Grădină Zoologică din Capitală. Investiția de câteva milioane a mai fost suplimentată cu încă un etaj, dedicat birourilor.

Anul 2020 i-au afectat veniturile și lui Toni Iuruc

Toni Iuruc și mama acestuia dețin în Capitală firma „Trei rândunele SRL”, iar obiectul real de activitate se desfășoară în domeniul imobiliarelor. Cei doi dețin mai multe locații destinate birourilor. Cu alte cuvinte Toni Iuruc face bani frumoși din închirierea acestor spații.

Anul 2020 a fost un an greu pentru majoritatea antreprenorilor, deci inclusiv pentru Toni Iuruc. Deși s-a putut construi pe tot parcursul anului, în ceea ce privesc spațiile închiriate lucrurile nu au mers prea bine.

Multe companii multinaționale, sau nu, au decis reducerea cheltuielilor, prin reducerea aproape de zero a prezenței angajaților în birouri. Asta a însemnat o diminuare a ocupării spațiilor de birouri închiriate, sau chiar renunțarea la acestea.

Din  păcate, într-o astfel de situație s-a aflat și soțul Simonei  anul trecut, pierderile fiind de neglijat în ceea ce-i privesc afacerile. Mai exact anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 914.396 lei și un profit net de 135.182 lei.

În același timp afaceristul a acumulat și datorii consistente, în valoare totală de 2,36 milioane lei. La Ministerul Finanțelor, conform bilanțului depus, avea în contul firmei aproximativ 6.699 de lei.

De cealaltă parte, actuala sa soție a avut câștiguri importante în 2020, după participarea la câteva turnee importante. Deși are câteva milioane bune în cont Toni Iuruc, Simona Halep are un total de 37 de milioane de euro, bani câștigați din toate turneele de Grand Slam la care a participat în toți acești ani de carieră sportivă.

Cei doi au devenit pe 23 iulie soț și soție, într-un cadru restrâns, având aproape doar familia și câțiva prieteni apropiați.

Urmăriți Playtech.ro și pe