Câţi bani a câştigat Lidia Fecioru din bioenergoterapie? Legătura fiului ei cu Piedone: „Am investit mult”

de: Sabina Anastasia
12 02. 2024

Lidia Fecioru a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, în care prezentatoarea a abordat mai multe subiecte sensibile, unul dintre ele fiind reprezentat de banii pe care invitata sa îi câștigă din bioenergoterapie. S-a vorbit și despre fiul său, angajat al lui Piedone.

Câți bani câștigă Lidia Fecioru din bioenergoterapie

Nu mai este nevoie să-i facem nicio introducere – Lidia Fecioru este o cunoscută prezență în mass-media românească. Vedeta practică bioenergoterapie, oferind tot felul de sfaturi, unele controversate, publicului larg pentru a atrage bunăstare, a scăpa de probleme dificile sau a le aborda mai ușor.

Una dintre curiozitățile publicului vreme îndelungată a fost câți bani câștigă Lidia Fecioru din activitatea pe care o practică. Vedeta de televiziune nu a precizat salariul concret pe care îl încasează, însă a explicat că suma nu este foarte mare.

Te-ar putea interesa și: Previziunea Lidiei Fecioru pentru anul 2024. Ce anunț trist a făcut pentru români

„Am investit foarte mult în copii, am dat foarte multă iubire”

„Nu foarte mulţi, altfel aş fi fost foarte bogată. Eu sunt bogată în prieteni, am investit foarte mult în copii, am dat foarte multă iubire. Nu se câştigă foarte mulţi bani din meseria asta.

Când am venit în România, se ştia puţin despre parapsihologie, asta a fost foarte greu. Lumea a înţeles apoi despre ce este vorba”, a spus Lidia Fecioru, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Care este, de fapt, ziua de naștere a vedetei TV

Întrebată de prezentatoarea emisiunii care este motivul pentru care își ține secretă data nașterii, bioenergoterapeutul a explicat că acest detaliu nu este ținut sub tăcere. Lidia Fecioru a precizat că este născută pe 31 iulie 1962, în semnul zodiacal al Leului.

Vedeta de televiziune nu știe alte detalii în afara datei la care s-a născut și a faptului că evenimentul a avut loc între orele 19:00 și 21:00. Mama ei nu i-a dezvăluit niciodată ora concretă la care s-a născut, potrivit spuselor sale. „Mi-a zis că era pe la chindie”, a mai spus ea.

Cum s-a angajat fiul Lidiei Fecioru la primăria Sectorului 5

Denise Rifai a abordat în emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D și problema legăturilor pe care le-ar avea cu primarul Cristian Popescu Piedone, al Sectorului 5 din București, în contextul în care fiul ei lucrează la instituția de stat reprezentată de acesta.

Întrebată dacă primarul Cristian Popescu Piedone a răsplătit-o angajându-i fiul la primărie, Lidia Fecioru a negat această teorie. Bioenergoterapeutul a susținut că al său copil s-a angajat în cadrul instituției prin concurs, fiind admis, fără ca imaginea ei să joace vreun rol în acest sens.

Primarul Cristian Popescu Piedone, foarte mulțumit de fiul Lidiei Fecioru

Te-ar putea interesa și: Cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența. Lidia Fecioru anunță că vor veni bani mulți pentru tine

Lidia Fecioru a declarat că îl iubește pe primarul Cristian Popescu Piedone, fiind foarte mulțumită de activitatea lui în Sectorul 5, unde locuiește și vedeta. De altfel, și edilul l-ar aprecia pe fiul acesteia, fiindcă a dat dovadă de responsabilitate în activitatea lui. Are multă încredere în munca sa.