Câți bani a câștigat Delia în pandemie. Artista s-a îmbogățit în 2020

Câți bani a câștigat Delia în pandemie. Artista s-a îmbogățit în 2020
Câți bani a câștigat Delia în pandemie

Într-un un greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru artiști, Delia a făcut bani frumoși și este chiar mai bogată decât era înainte.

Câți bani a câștigat Delia în pandemie

Astfel că societatea pe care o deţine a înregistrat venituri totale în 2020 de aproape 9 milioane de lei. Conform datelor din spaţiul public, profitul pe care l-a înregistrat cântăreaţa se ridică la peste 4 milioane de lei. De asemenea, prin aceeași firmă, Delia Matache a ajuns să aibă în conturi 1,96 milioane de lei şi mai are de recuperat de la partenerii de afaceri suma de 1,97 milioane de lei.

Delia Matache mai plătește salarii și pentru cinci angajați, dar dă și o mare parte din bani pe vacanțe, aceasta perferând locurile exotice care, de cele mai multe ori, sunt și extrem de scumpe. De asemenea, jurata iUmor a investit aproape 3 milioane de lei, alături de soţul ei, într-un penthouse şi conduce o maşină de lux 4X4. Pe lângă iUmor, Delia Matache este însă și jurat în emisiunea X Factor România.

Ce a spus Delia Matache despre copii

Delia Matache și Răzvan Munteanu trăiesc în lux însă nu au copii. De altfel, apariția unui copil a fost mereu una dintre întrebările cu care s-a confruntat artista, din partea fanilor și nu numai. Aceasta a dat însă cărțile pe față și a declarat.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia Matache în cadrul unui podcast.

Delia Matache a mai spus că e de părere că trăim pe o planetă aglomerată și că ”ne-ar face rău că suntem mulți” oameni.

„Doamne, sunt şi grupurile alea de mămici, văd la sor-mea. Sunt nişte discuţii acolo… Clar nu îmi doresc aşa ceva. Eu zic că suntem mulţi, suntem o planetă aglomerată. Ne face rău că suntem mulţi. Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!”, a continuat mai spus Delia Matache.

Delia Matache este însă topită după nepoțeii din partea surorii ei, Oana Matache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI