Câți ani are socrul lui Cristian Boureanu. Gestul politicianului pentru tatăl Laurei Dincă

Câți ani are socrul lui Cristian Boureanu. Gestul politicianului pentru tatăl Laurei Dincă
Câți ani are socrul lui Cristian Boureanu. Gestul politicianului pentru tatăl Laurei Dincă

Cristian Boureanu nu i se adresează cu dumneavoastră și nici cu tată socrului său, tatăl Laurei Dincă. Aceștia par mai degrabă frați, nicidecum ginere și socru. Laurențiu Dincă, socul fostului politician, a împlinit zilele trecute 51 de ani.

Ce vârstă are socrul lui Cristian Boureanu. Ce gest a făcut fostul politiciani pentru tatăl Laurei Dincă

Laura Dincă și Cristian Boureanu formează un cuplu de cinci ani. Nu sunt căsătoriți, dar Cristian Boureanu este văzut ca un ginere de părinții iubitei, mai tânără decât el cu 24 de ani. În plus, acesta se înțelege de minune cu socrul, dat fiind că sunt de vârste apropiate.

Mama Laurei Dincă este chiar de aceeași vârstă cu viitorul ginere, are 47 de ani. Tatîl acesteia a împlinit zilele trecute 51 de ani. Astfel, Laura și Cristi au organizat o petrecere, în casa lor luxoasă, din București. de la petrecere nu au lipsit baloanele preparatele gustoase, tort ți șampania. S-a cicnit șampanie,dovadă fiind filmulețul de pe Instagram, postat de Laura Dincă. Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori, cu Irina Boureanu, cu care are o fiică, dar și cu Valentina Pelinel, actuala soției a lui Cristi Borcea.

Cristian Boureanu și-a serbat socrul
Cristian Boureanu și-a serbat socrul . Sursa foto: click.ro

Cristian Boureanu, implicat în mai multe scandaluri

Cristian Boureanua a fost în ultimii ani protagonistul unor scandaluri monsturoase. Primul scandal a fost cel cu fiica sa, Ioana, pe care a gresat-o fizic și verbal în plină stradă.

Un al doilea scandal în care a fost implicat Cristian Boureanu este cel în care a fost oprit de polițiști, la volan aflându-se iubita lui, Laura Dincă. Cristian Boureanu a lovit atunci un polițist cu piciorul, iar acesta a ripostat cu un pumn care l-a făcut knockoutpe fostul politician, acesta pirzând și câțiva dinți din cauza loviturii.

Cristian Boureanu a ieșit din politică în 2012

Cristian Boureanu a debutat în politicăînn PNL, unde a condus organizaţia de tineret. A plecat cu scandal din PNL şi a format PLD-ul, alături de Theodor Stolojan. La fuziunea formatiunii cu PD-ul, Cristian Boureanu a devenit vicepreşedinte al noului PDL.

Cristian Boureanu a deţinut trei mandate de deputat. În 2012 nu a reuşit şă mai intre în Parlament, asta a însemnat finalul carierei sale politice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI