Câte zeci de mii de euro l-a costat împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Alex Bodi nu s-a uitat la bani

de: Năstase Mirabela
08 04. 2020

Pe Alex Bodi nu îl interesează banii când vine vorba de Bianca Drăgușanu, încercând din răsputeri să o recucerească pe fosta sa soție. Acesta face eforturi mari pentru a-i recâștiga încredera fostei lui soții pentru a-i demonstra că o iubește.

Câte zeci de mii de euro l-a costat împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Alex Bodi nu s-a uitat la bani

Astfel că, afaceristul i-a cumpărat cadouri scume și a plătit o sumă uriașă pentru a se întoarce din Londra cu un private jet.

„Bianca și Bodi sunt bine acum, se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele, să o facă pe ea să-i uite greșelile. Îi gătește, se poartă exemplar cu ea, sunt o adevărată familie împreună. Alex o răsfață, oricum se vede de la poștă că nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a venit din Londra și a plătit 25.000 de euro pe un zbor privat. Pare că și-a învățat lecțiile.

A amenajat chiar și o sală de sport pentru Bianca, îi pregătește micul dejun, cina, o tratează foarte bine. Sunt în autoizolare amândoi la el acasă, de când s-a întors Alex din Londra, locuiesc împreună, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte. Se vede că face sacrificii pentru a o recuceri”, au declarat surse apropiate cuplului, pentru Cancan.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, o relație presărată cu scandaluri

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Astfel că, frumoasa blondină și fostul său soț s-au despărțit de mai multe ori înainte de a deveni soț și soție în august 2019. Doar că, chiaar și după ce s-au căsătorit, cei doi au fost protagoniștii mai multor scandaluri publice, așadar, blondina a vrut să pună capăt căsniciei la numai o lună de la căsătorie, după o ceartă în luna de miere. Apoi, a mai urmat o tentativă de divorț în decembrie 2019, iar de atunci au încercat să-și rezolve problemele de cuplu.

Doar că, în luna martie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, după șapte luni de mariaj. După ce au semnat actele de divorț, cei doi au ținut primele pagini ale presei cu dezvăluiri care mai de care mai scandaloase și s-au acuzat grav reciproc. După două săptămâni de certuri, cei doi foști soți au decis să lupte în continuare pentru relația lor, lăsând la o parte orgoliile.