Câte kilograme a slăbit Romică Țociu la America Express: ”Au fost foarte multe situații limită” EXCLUSIV

de: Andreea Archip
21 10. 2023

Romică Țociu a trăit aventura vieții lui la America Express, la care inițial nu a vrut să participe, dar a acceptat propunerea Antenei 1 pentru a-i îndeplini visul fiului său, Cătălin. În interviul exclusiv pentru Playtech Știri, actorul recunoaște că a cedat nervos de multe ori, mai ales că a avut parte de multă adrenalină și situații limită pe Drumul Soarelui.

În această seară, marea premieră a celui mai dur reality show din România

Pentru fanii Antena 1, ziua de 21 octombrie 2023 este momentul startului unui nou sezon de America Express, de data asta cu subtitlul, ”Drumul Soarelui”.

Vezi detalii: Detalii din culisele America Express 2023. O concurentă a răbufnit, ce nu se vede la TV

Marea premieră a celui mai dur reality show din România, America Express are loc în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Romică și Cătălin Țociu, pregătiți de America Express

Concurenții vor parcurge, pentru prima oară, un traseu pe două emisfere: pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina.

Romică Țociu ne-a spus că a slăbit 8 kilograme, iar fiul lui 9 kilograme, după această cursă. Simpaticul actor va putea fi văzut și în distribuția serialului de comedie ”Bravo, tată”, care începe duminică seară la Antena 1.

Află și: Cine este Cătălin Țociu și cu ce se ocupă. Participă alături de tatăl său la America Express 

Romică Țociu și fiul său au început cursa America Express chiar din Medellin

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, alături de celalalte echipe au început cursa America Express chiar din Medellin, capitala criminalității din Columbia în urmă cu câteva decenii și au ajuns și în cartierul construit de însuși Pablo Escobar.

Reality show-ul vine cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. Într-un interviu, exclusiv, pentru Playtech Știri, actorul spune că “Au fost foarte multe situații limită prin care am trecut”:

Playtech Știri: Ce ați descoperit despre dumneavostră în urma experienței trăite la America Express?

Romică Țociu: Nu am crezut că mai am forța necesară și nervii necesari de a putea face lucruri la care nu m-am gândit niciodată că pot să le fac: să alerg, să construiesc, să dorm pe jos, să nu mănânc, să nu beau, să merg în betonieră, să merg târâș, să merg în pantă, să mănânc tot felul de lucruri.

Astea până când nu dai de ele, așa cum mi s-a întâmplat mie în America Express, nu știi niciodată dacă poți să le faci sau nu.

Dar în momentul când ești pus în fața faptului împlinit, există o chestie în fiecare om, cel puțin așa s-a întâmplat la mine: ori poți, ori dacă nu, lași armele jos. Au fost foarte multe situații limită prin care am trecut.

Vezi și: Cum a reacționat Cornel Palade când a aflat că Romică Țociu merge la America Express: ”Nu știi în ce te bagi!” EXCLUSIV

Playtech Știri: Ați cedat nervos?

Romică Țociu: Am o emisiune întreagă de cedare nervoasă, crede-mă, cred că nu este episod.

Dar l-am avut pe Cătălin, pe fiul meu, care a fost cel care a ținut balansul și echilibrul și îi mulțumesc mult. L-am și supărat, l-am certat, i-am zis de mă-sa, de ta-su nu, că eram cu el. În orice caz o să vedeți un sezon fenomenal America Express.

Actorul recunoaște că ”nu am vrut să merg la America Express

Recunoscut ca unul din cele mai dure concursuri, inclusiv pentru Romică Țociu provocarea a adus și ceva temeri, iar în interviul acordat redacției noastre, recunoaște că nu ar fi vrut să participe:

Playtech Știri: De ce ați participat cu băiatul dvs? Ați avut și altă opțiune?

Romică Țociu:Nu am avut nicio opțiune. Cătălin este de fapt artizanul America Express, pentru că eu nu am vrut să merg, îți spun sincer, nu că știam sau am presupus ce se întâmplă.

Credeam că nu sunt pregătit pentru lucrul ăsta și m-a bătut la cap: “Tata, te rog, e visul meu! Hai să mergem!” Bine, hai! Și am mers. El este artizanul. Bine, pe la jumătate m-am bucurat că am acceptat propunerea asta, care te costă și nervi.

”Cătălin este de fapt artizanul America Express, pentru că eu nu am vrut să merg”

Playtech Știri: Cât ați slăbit la America Express?

Romică Țociu: Am slăbit 8 kg și Cătălin 9 kg.

Playtech Știri: Între timp le-ați pus la loc?

Romică Țociu: Nu, am pus doar jumate. Se mănâncă bine la serialul “Bravo, tată!”. Eu sunt tatăl lui Flavius și al Danei, al lui Natanticu și al Dianei Cavaliotti. Și ginerele meu este Mario alias Vârciu. Este o familie dezorganizato – organizato – neorganizată, pe care va trebui până la urmă să o organizez. Cred că mă mut la ei ca lucrurile să înceapă să miroasă a familie.

Romică Țociu în distribuția serialului de comedie ”Bravo, tată”

Începând de mâine seară, 22 octombrie, telespectatorii Antena 21 vor mai avea parte de un nou serial de comedie, avându-i în rolurile principale Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel.

Vezi și: Serialul cu care Antena 1 vrea să dea lovitura în România. Este o raritate, când va avea premiera

Dar, în distribuția noii prpoducții apare și numele actorului, iar noi l-am întrebat cum și de unde a venit această propunere.

Playtech Știri: Cum a venit propunerea pentru serial?

Romică Țociu: A venit după America Express. Producătorii s-au gândit că aș fi nimerit pentru rolul ăsta de socru și tată, sunt și bunic în viața reală, sunt bunic și în serial, așa că nu mi-a trebuit o pregătire specială ca să pot să intru în rolul de bunic. Telespectatorii vor avea niște surprize extraordinare, pentru că e atât de real serialul ăsta, cum nu poți să îți imaginezi.

Din 22 octobmreie, joacă în comedia ”Bravo, tată”

Așadar, pe Romică Țociu, îl eți putea vedea două seri la rând, azi, odată cu srtarul noului sezon de America Express, iar mâine în noua comedie anunțată, ”Bravo, tată”.