Câte kilograme a ajuns să aibă Cătălin Scărlătescu, după ce s-a îngrășat din nou. ”Am mâncat acum!”

de: Ana Chivu
09 10. 2019

Cătălin Scărlătescu a început din nou să adauge kilogram cu kilogram! Fanii emisiunii au observat de la primul episod din noul sezon al show-ului Chefi la Cuțite faptul că bucătarul a început din nou să se îngrașe. Cât a adăugat peste numărul de kilograme pe care îl avea?

Cătălin Scărlătescu s-a îngrășat din nou. Câte kilograme are acum?

Chef Cătălin Scărlătescu a început să deguzste mai mult decât și-ar fi putut permite și a uitat de perioada în care s-a chinuit să dea jos nu mai puțin de 50 de kilograme. Acesta a revenit în forță la propriu la filmările de la noul sezon al emisiunii culinare.

Din păcate, tocmai după ce slăbise drastic, a dat iama în alte bunătăți ale gastronomiei, la doi ani după ce reușise să surprindă pe toată lumea cu schimbarea sa totală. „101 kilograme am acum. Dar am mâncat acum…”, a spus Cătălin Scărlătescu, după proba cântarului pe care le-a cerutt-o Gina Pistol celor trei bucătari.

Așa arăta după ce a reușit să slăbească

Care este desertul pe care nu l-ar refuza niciodată?

Se pare că „grasu'”, așa cum l-a poreclit cei doi colegi de platou, nu poate sta departe de bucătărie, nici nu este de mirare la câte bunătăți prepară sau degustă în cadrul emisiunii și nu numai. Iubirea pentru mâncare a susțiut că o are de la bunica sa.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”
Cătălin Scărlătescu