Câte iubite a avut Tudor Chirilă. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din România

de: Madalina Moraru
13 12. 2019

Tudor Chirilă a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din România, printre care și Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el și fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscută, din lista idilelor juratului de la Vocea României. Odată ce s-au despărțit, cei doi și-au adresat mereu doar cuvinte de bine. În prezent, cântărețul este tatăl a doi copii și e cât se poate de mândru de această ipostază și perioadă a vieții sale.

Câte iubite a avut Tudor Chirilă. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din România

Prima iubită pe care Tudor Chirilă a prezentat-o publicului a fost Dorina Chiriac, cu care acesta a fost pe vremea facultății. A fost vorba despre o relație cât se poate de serioasă și care a durat șapte ani, însă în cele din urmă aceștia s-au despărțit. Pentru artist a urmat o relație considerată una dintre cele mai frumoase din showbiz-ul românesc, și după care fanii încă oftează, cea cu Andreea Raicu. Cei doi au început să iasă împreună după un concert al trupei Voltaj, din anul 2006, deși se cunoșteau de mai demult. Se pare că motivele care au dus la despărțirea acestora au fost unele adolescentine, pentru că au existat și perioade de pauză între cei doi.

Juratul de la Vocea României s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din România, printre care și fosta prezentatoare TV Andreea Raicu

Tudor Chirilă și Andreea Raicu au fost împreună doi ani de zile, în care nu au lipsit certurile, dar acestea au fost mai mult eclipsate de momentele frumoase dintre ei. Cel care a anunțat despărțirea a fost chiar artistul, pe blogul său personal.

“Este public. Andreea şi cu mine am ales să ne despărţim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”, a fost mesajul lăsat de Tudor Chirilă fanilor săi. Nu a mai venit însoțit de alte explicații, la fel cum nici Andreea Raicu nu a vorbit prea des despre acea perioadă a vieții sale. Totuși, între ei a existat o scurtă împăcare, de câteva luni, între anii 2010 și 2011, dar nici atunci lucrurile nu pare să fi funcționat, iar astfel a fost anunțată despărțirea finală. La doi ani după ce s-a despărțit de Andreea Raicu, în toamna lui 2011, Tudor Chirilă și-a făcut apariția cu o nouă iubită la braț, fiind vorba despre Diana.

Cea care i-a oferit vedetei de la PRO TV doi copii minunați a fost însă Iulia Mîzgan, cu care acesta și-a început povestea de dragoste din anul 2012. În urmă cu câțiva ani, Tudor Chirilă o descria pe mama copiilor săi drept „O femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.