08 feb. 2022 | 22:37

Cătălin Zmărăndescu s-a luat de Războinici din nou. Ce a putut să le spună și să le facă după ce l-a învins pe Blaze

Monden
Cătălin Zmărăndescu s-a luat de Războinici din nou. Ce a putut să le spună și să le facă după ce l-a învins pe Blaze
Catalin Zmarandescu s-a luat de Razboinici din nou

Scandal de proporții mari la jocul de comunicare de marți, 8 februarie, de la Survivor România 2022. Cătălin Zmărăndescu a răbufnit la adresa rivalilor din echipa Războinicilor. Ce i-a spus luptătorul lui Blaze, după ce l-a bătut pe fostul concurent de la Mireasa pe traseu. Concurenții din echipa albastră s-au abținut cu greu. 

Cătălin Zmărăndescu, atac la adresa lui Blaze

Jocul de comunicare de la Survivor România 2022 i-a făcut pe concurenți să se concentreze la capacitate maximă. Miza este mare, iar membrii echipei victorioase vor avea șansa de a primi un colaj cu fotografiile celor dragi, fie ei membri ai familiei, prieteni sau parteneri de viață.

Cătălin Zmărăndescu a luat foc pe traseu, după ce a luat punctul în fața adversarului Blaze. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali l-a atacat pe Războinic, spunându-i acestuia că ar trebui să se simtă jenat de faptul că a fost învins de un bărbat cu o vârstă mai înaintată decât a lui, având un număr mai mare de kilograme.

„Începeți să vă duceți jos. Cum e să vă bată un om de 50 de ani? Blaze, cum e, tati? 50 de ani contra 30, merge, nu? Mi-ar fi rușine, la anii tăi și la greutatea ta. Cât ai? Ai 60 de kilograme ud?”, l-a ironizat Cătălin Zmărăndescu pe Blaze.

Otilia a acuzat probleme de sănătate la Survivor România 2022

Boala pe care Otilia o are la Survivor. Solista a mărturisit că se simte singură în tabăra Faimoșilor. Le duce dorul prietenilor, membrilor familiei și logodnicului ei care o așteaptă acasă. Cântăreața este convinsă că ai ei coechipieri luptă doar pentru ei înșiși și nu sunt interesați cu adevărat de problemele ei.

Acum patru ani, artista a trecut printr-o adevărată cumpănă, când medicii i-au salvat viața, după ce i-au scos 2 litri de sânge din abdomen. Din fericire, operația a fost un succes.

„Când treci prin ce am trecut eu, normal că te panichezi. Am văzut moartea cu ochii. M-au salvat doctorii din Turcia la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen. Mă panichez. Lasă-mă să mă panichez, dacă nu îți pasă, asta e. Treaba ta! Noi suntem fete, avem ovare, suntem mai sensibile le chestia asta.”, i-a spus Otilia lui CRBl, în campul Faimoșilor.

Mă simt singură aici, mi-e dor de casă, de familie, de prietenii mei, de oameni cărora le pasă. Aici nu ai cu cine să vorbești, toti sunt detașați, individualiști. E greu, simt nevoia să am pe cineva aproape de mine, dacă am o problemă să mă ajute. Aici, dacă spui că ai o problemă, gata, ești la Survivor, trebuie să reziști.”, a mai spus frumoasa artistă.

Războinicii au câștigat jocul de comunicare cu scorul de 10 la 5 și vor avea ocazia de a-și vedea familia și prietenii într-un colaj de fotografii.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Trump: „Xi mă cunoaște și știe că sunt nebun”. Ce spune despre Putin
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
O celebră bancă a fost închisă. Toate conturile au fost blocate. Cum se vor returna banii
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce studii are Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7. Motivul pentru care s-a lăsat de școală la o vârstă fragedă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro