Cătălin Scărlătescu, degustând prea mult, a început din nou să se îngrașe.
Juratul de la Chefi la Cuțite a lansat acum câteva luni un proiect. Este vorba de o bucătărie virtuală, de unde se pot comanda meniuri pentru evenimente sau mâncare pentru fiecare zi. Proiectul a fost demarat chiar înainte de sărbătorile de paște. Datorită perioadei, încă de la debutul afacerii a avut un număr mare de foarte mare de comenzi.
Câteva zile la rând, acesta a gătit de dimineață până seara, pregătind tot felul de preparate. Printre bucatele pregătite de acesta s-au numărat celebrii lui cozonaci, salata boeuf, drob de miel, stufat de miel, coaste de porc și cârnați picanți.
La momentul intrării în showbiz, chef Scărlătescu avea aproximativ 140 de kilograme. La acea vreme avea glicemia foarte mare și lua în jur de 12 pastile pe zi, care erau pentru inimă, articulații și dureri. Potrivit declarațiilor lui, pâinea era cel mai mare dușman.
Cu câțiva ani în urmă, Cătălin Scărlătescu a dat jos în jur de 50 de kilograme după ce s-a pus pe slăbit. Ambiția acestuia l-a transformat din punct de vedere fizic. Acum, se pare că acesta nu poate sta departe de bucătărie. Dragostea și talentul pentru gătit le moștenește de la bunica lui.
„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi” a susținut Cătălin Scărlătescu.