Cătălin Măruță o copiază pe Andreea Esca! Decizia radicală luată de soțul Andrei

de: Anca Lupescu
14 01. 2022

Cătălin Măruță îi calcă pe urme Andreei Esca. Prezentatorul de la Pro Tv are un plan de a face bani și este pregătit să investească mulți bani în acest domeniu. De fapt, multe dintre vedetele de la noi au decis să bage bani în această activitate, în speranța că ei se vor înmulți și vor avea venituri asigurate toată viața. Ultimul care s-a decis că vrea să urmeze această cale este chiar Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță, pe urmele Andreei Esca

Unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi oameni de televiziune din România s-a hotărât să investească în imobiliare. Cătălin Măruță o ia pe urmele Andreei Esca și vrea să ridice un bloc cu 5 etaje în Pipera, pe un teren de 1.000 de metri pe care l-a cumpărat acum câțiva ani.

Vedeta vrea să profite de faptul că este un moment bun pentru imobiliare și pentru că există cerere, prezentatorul vrea să înceapă construcția unui cartier rezidențial, conform arenaconstruct.ro.

Cătălin Măruță a depus deja documentația pentru urbanism încă din 2010 pentru o clădire cu o înălțime de 19 metri, formată din subsol, parter, 4 etaje și al cincelea etaj retras.

Blocul va fi în Voluntari, pe bulevardul Pipera-Tunari și este prima experiență a lui Cătălin Măruță în domeniul construcțiilor.

Cine va fi sfătuitorul prezentatorului tv

Cătălin Măruță intră într-un domeniu care a devenit o adevărată modă printre vedete. Printre ele se numără Andreea Esca, Dorian Popa, Anda Adam, Cosmin Olăroiu, Ștefan Bănică Jr, , Dan Negru, soțul Nicoletei Rus sau alții.

De altfel, Arpad Paszkani, nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță a fost un jucător important pe piața imobiliară din vestul țării, așa că prezentatorul are tot sprijinul de care are nevoie și sfaturi de la cineva cu experiență.

Până acum, Andra și Cătălin Măruță  au avut doar afaceri legate de muzică sau televiziune, însă vedeta Pro Tv vrea să investească și într-un start-up pe care îl susține.

”Am acțiuni într-un start-up în care cred foarte mult. Valoarea lor va fi mai mare pe măsură ce trece timpul, sunt convins de asta”, a declarat Cătălin Măruță

Familia Măruță s-a mutat recent într-o vilă nouă din Pipera care a costat aproximativ un milion de euro.