Cătălin Măruță are mari probleme la PRO TV. Ce i-au cerut șefii și ce se întâmplă cu emisiunea

Cătălin Măruță are mari probleme la PRO TV. Ce i-au cerut șefii și ce se întâmplă cu emisiunea
Cătălin Măruță are mari probleme la PRO TV

Cătălin Măruță, realizatorul emisiunii care îi poartă numele, are mari probleme la PRO TV. Ce i-au cerut șefii și ce se întâmplă cu show-ul său?

Cătălin Măruță are mari probleme la PRO TV

Cătălin Măruță a ajuns la PRO TV în 2007, unde a prezentat același format de emisiune până azi: ”La Măruță” ( ”Happy Hour” până în septembrie 2013). Până la PRO, a călcat pragul Televiziunii Române, lucrând în paralel la postul de radio Activ FM. A prezentat mai multe emisiuni la TVR 2, iar în 2005 a colaborat cu Realitatea TV, unde a fost gazda show-ului ”Trezește-te la Realitate cu Măruță”.

În final, drumurile l-au adus în familia PRO, unde ”șade” de 12 ani, moderând același format, care s-a bucurat de glorie ani la rând. De altfel, în unele perioade, niciun post concurent nu a avut șansa să îl ajungă ca rating. Acum, lucrurile stau diferit, iar audiența lui e în cădere liberă. O perioadă, șefii au sperat că își va reveni, dar acum dau semne că răbdare nu mai e.

Se cere revigorarea emisiunii, altminteri…

Emisiunea lui Măruță a fost detronată de ”Teo Show”,  care până acum nu reprezenta un pericol pentru PRO TV. Concurență directă îi era ”Acces Direct”, de pe Antena 1. În anii de aur, când audiența era în top, Măruță era răsplătit pe măsură. Spre exemplu, show-ul s-a bucurat de mulți ochi asupra lui când pe sticlă a apărut magicianul Cristian Gog cu ruleta lui rusească.

La un moment dat, la urechile tuturor a ajuns zvonul că prezentatorul de televiziune încasa de la PRO aproximativ 15.000 de euro lunar. Acum, potrivit libertatea.ro, șefii au hotărât să îl bage în ședință și să îi atragă atenția asupra celor întâmplate cu emisiunea sa. Mai precis, se cere revigorarea emisiunii, altminteri scoaterea ei din grilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI