Cătălin Cazacu o critică pe Ramona Olaru: ‘Nu am făcut asta la două zile de la despărțire’

de: Ana Chivu
09 03. 2023

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au format un cuplu până de curând. Fanii lor au putut vedea până acum în relația lor o serie de despărțiri și împăcări ce părea să nu aibă final. Cu toate astea, se pare că cei doi au decis până la urmă să meargă definitiv pe drumuri separate, iar acum sunt puși la zid de unii din oamenii care îi urmăresc în online. Mai mult decât atât, sportivul pare să pună paie pe foc în această direcție. ,,Nu am făcut asta la două zile de la despărțire’’, a subliniat el.

Cătălin Cazacu, critici pentru Ramona Olaru: cum a pus sportivul paie pe foc?

Relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru pare că a fost una chinuită, au susținut internauții care au urmărit povestea lor din spatele micilor ecrane. Cei doi au avut parte de o serie de despărțiri și împăcări care părea nesfârșită. Iată că de curând aceștia au decis să își spună adio definitiv și să se bucure de viață alături de alți parteneri.

Astfel, ei ar fi acum în brațele altor oameni care îi fac să zâmbească, dar cu toate astea trecutul pare să nu fie șters atât de ușor. Cunoscutul sportiv a pus paie pe foc și a mărturisit că asistenta TV s-a grăbit mai tare decât el să alerge spre altcineva. Amintim că blondina nu a confirmat noua poveste de amor, dar a lăsat să se înțeleagă că are din nou o prezență masculină în viața sa.

„Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața.

De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus”, a mărturisit prezentatorul TV.

,,Mi se pare că încă este prea devreme…”

Cătălin Cazacu a subliniat că este nevoie să treacă mai mult timp după o despărțire până când va fi pregătit să se implice într-o nouă relație. De asemenea, el a făcut și o aluzie subtilă în privința noutăților despre fosta sa logodnică ce ea a lăsat să se înțeleagă că trăiește din nou fiorii dragostei.

„Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit, mi se pare că încă este prea devreme să fac publică o relație sau să existe o relație. Dacă alții pot, e treaba lor. La mine, personal, e foarte simplu: sunt foarte bine eu cu mine și atât.”, a mai spus Cătălin Cazacu. (Sursa: ego.ro)