Cătălin Cazacu are iubită nouă. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiţi împreună FOTO EXCLUSIV

de: Andreea Vînătoru
13 12. 2023

Cătălin Cazacu are iubită nouă! Prezentatorul de la Antena Stars pare că a dat-o uitării definitiv pe Ramona Olaru, asistenta de la Neatza. Acesta s-a afișat în public cu noua lui cucerire, o blondină superbă. Cei doi au fost prezenți la un eveniment monden din Capitală, iar fostul motociclist abia dacă și-a ținut mâinile departe de domnișoara superbă.

Cătălin Cazacu are iubită nouă. Cine i-a furat inima

Cătălin Cazacu iubește din nou și a decis să le-o arate tuturor pe noua lui cucerire. Se pare că prezentatorul de la Antena Stars a trecut peste despărțirea de Ramona Olaru.

Miercuri seară, 13 decembrie, Cătălin Cazacu a fost prezent la evenimentul lui Cătălin Scărlătescu, alături de noua lui parteneră. Cătălin Cazacu a atras atenția tuturor și nu a ezitat să fie romantic cu noua lui iubită. Paparazzii Playtech.ro l-au prins în fapt!

Citește și: Ramona Olaru pleacă singură în vacanţă, de sărbători! Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a luat viza: „Toată lumea se întreba unde sunt” VIDEO EXCLUSIV

Fostul Ramonei Olaru părea destul de fericit în compania tinerei și s-a purtat toată seara ca un adolescent îndrăgostit. Ba mai mult de atât, Cătălin Cazacu nu s-a sfiit să o ia în brațe pe blondină și chiar să o mângâie duios pe cap, semn că relația lor este destul de serioasă.

Recunoștea că are o altă parteneră de viață

În urmă cu câteva luni, el recunoștea că are, într-adevăr, o nouă iubită, care este originară din Bulgaria.

„M-ați luat prin surprindere! Vreau să vă recunosc cu mâna pe inimă că adevărul este adevăr și eu sunt omul care spune tot timpul adevărul. Tricoul este din colecția mea, un tricou care a fost cel mai bine vândut, care încă se mai poartă și încă e la modă. Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară. Pe 6 noaptea plec spre Bulgaria”, a mărturisit el potrivit SpyNews.

S-a despărțit cu scandal de Ramona Olaru

Cei doi au fost împreună aproape doi ani și chiar se logodiseră. Când toată lumea credea că vor ajunge la altar, Ramona și Cazacu s-au despărțit cu mare scandal. După separare, asistenta de la Neatza a recunoscut că s-a mai întâlnit întâmplător cu acesta, dar a făcut un gest deplasat.

„Eu am zis de mult că închei subiectul acela, pentru că s-a terminat. Practic, nu mai suntem de opt luni împreună, n-are rost să vorbim despre ce a fost. Dar dacă vorbim despre situația respectivă, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat imediat atunci după despărțire. Pentru că știm cu toții ce povești au fost între noi. Iar odată ce am fost plecată de acolo, dacă la un anumit eveniment tu vii și vrei să pui mâna pe mine, cum îți permiți să pui mâna pe mine?! Cred că ăsta era singurul gest care să te depărteze”, a spus Ramona Olaru, potrivit Cancan.ro.