Cătălin Botezatu, adevărul despre petrecerea unde s-au dat amenzi uriașe. Ce s-a întâmplat la ziua lui de naștere EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
06 12. 2021

Cătălin Botezatu, totul despre petrecerea de ziua lui, care s-a lăsat cu vizita Poliției și cu amenzi usturătoare: ”Invitații s-au ridicat în picioare și mi-au cântat ”La mulți ani!”, fără mască. Ce era, să stea jos, ca la priveghi, și să-mi cânte ”Alelulia”?

Cătălin Botezatu, detalii despre petrecerea de ziua sa: a curs cu amenzi

Vestitul designer Cătălin Botezatu (55 de ani) a strâns, sâmbătă, la petrecerea de ziua lui de naștere, prieteni dragi și vedete de top. La cheful desfășurat într-un local de fițe din București s-a dănțuit și s-a băut șampanie fină, ca-n vremurile bune.

Din păcate, bucuria celebrului sărbătorit a fost umbrită de vizita polițiștilor și de amenzile date, în valoare de 23.000 de lei. Cătălin Botezatu ne-a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre petrecerea cu bucluc.

  • A ”plouat” cu amenzi, la petrecerea lui Cătălin Botezatu

Administratorul restaurantului ar fi fost amendat cu suma de 10.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare, și cu încă 10.000 de lei, pe motiv că localul ar fi funcționat în regim de club, nu de restaurant. Iar un angajat al localului exclusivist a fost amendat cu 3.000 de lei, după ce a intrat într conflict cu oamenii legii veniți să impună ordinea în restaurant.

”Poliștii nu fac descinderi în cluburi, nu vin mascații, Doamne ferește!”

Contactat de reporterii playtech.ro, Cătălin Botezatu ne-a spus totul despre petrecerea cu bucluc, care a avut loc sâmbătă, la o zi după ce a împlinit 55 de ani:

”Când este pandemie, toată lumea respectă un program. În Herăstrău, unde sunt multe localuri de fițe, în jur de orele 20.30, vine poliția comunitară, este deja un job pentru ei să verifice restaurantele.

Cam dupa ora 20.30, ei vin și spun elegant să fie întreruptă muzica la orele 21.00. Nicidecum nu intră peste invitați, nu este o descindere, nu vin mascații, cum mai zic unii, Doamne ferește!”.

Cum s-a petrecut totul?

  • ”Invitații s-au ridicat în picioare și mi-au cântat ”La mulți ani!”, fără mască. Ce era, să stea jos, ca la priveghi, și să-mi cânte ”Alelulia”?

Celebrul designer și-a invitat prietenii la chef încă de la ora 16.00, urmând ca la ora 21.00 să plece cu toții acasă:

”I-am invitat la ora 16.00, dar unele vedete au venit pe la ora 18.00. Au plecat la 21.00. Eu, la ora 21.20, eram acasă. Înainte de a pleca, au venit, la ora 21.03, doi polițiști. Au stat în cadrul ușii, ca să se uite, și să vorbească cu chelnerii, mai erau și câteva fete de la PR și 5 bodyguarzi, ne retrăgeam.

Se pregăteau deja mesele pentru a doua zi. Dar, amenzi se dau tot timpul. Amenzi iau toate cluburile unde se dansează pentru că se consideră că dacă te ridici în picioare trebuie să pui masca de protecție. Dar, ce era să fac, s-au adus patru torturi, invitații s-au ridicat în picioare, fară mască, și mi-au cântat ”La mulți ani!”. Ce era, să stea jos, ca la priveghi, și să-mi cânte ”Alelulia”?

„Mi se pare o ipocrizie!”

  • ”Până la ora 21.00 nu luăm Covid-19, apoi, brusc, după o secundă, ne îmbolnăvim? Mi se pare o ipocrizie!”.

Celebrul sărbătorit este total surprins de regulile la vreme de pandemie, în condițiile în care în cluburile din toată lumea au loc petreceri:

”Eu nu înțeleg cum vine treaba asta. Până la ora 21.00 nu luăm Covid-19, apoi, brusc, după o secundă, ne îmbolnăvim? E o ipocrizie. A fost o petrecere drăguță, cam o oră, aia e petrecere? Toate localurile primesc amenzi, patronii și le asumă. Mai le rămân ceva bănuți, după ce plătesc amenda, altfel se prăbușește HORECA”.