Cât se ține conopida la cuptor. Secretul pentru cea mai bună rețetă de toamnă
Ai încercat vreodată conopidă preparată la cuptor? Ei bine, există o rețetă simplă și gustoasă care nu costă mult și care cu siguranță va impresiona atât pe tine, cât și pe invitații tăi. Iată cum se face, conform cosânzenele.gătesc.
Cât se ține conopida la cuptor
Conopida la cuptor demonstrează că preparatele sănătoase și savuroase nu trebuie să fie scumpe. Mai jos găsiți lista de ingrediente, pașii de preparare și un scurt videoclip care vă va ajuta să pregătiți rețeta cu mai multă ușurință
– o conopidă
-sos făcut din 2 linguri de ulei de măsline
-sare, piper
-paprika afumată
-praf de usturoi
-busuioc uscat
-iaurt grecesc
-brânză feta sau telemea
-pentru topping: ulei de măsline, 2 căței de usturoi, mărar proaspăt, sare, piper și suc de lămâie.
Cum preparăm conopida la cuptor după rețeta inedită a Cosânzenelor
Prepararea conopidei la cuptor este foarte simplă. Conform Cosânzenele Gătesc, rezultatul este deosebit de delicios, iar secretul constă în toppingul adăugat la final, care intensifică aroma. Asigurați-vă că urmați rețeta pas cu pas pentru a obține un preparat savuros și reușit! Cu siguranță veți impresiona musafirii și, de ce nu, veți cuceri familia cu o masă perfectă.
„Curățăm, spălăm și tăiem conopidă și aranjăm buchetelele într-o tavă de cuptor. Pregătim sosul din ulei de măsline și mixul de condimente (sare și piper, paprika afumată, praf de usturoi, busuioc uscat).Ungem fiecare buchețel de conopidă și băgăm la cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 40-50 de minute de minute. Servim cu iaurt grecesc și brânză feta sau telemea. Să nu uităm de toppingul final – pentru și mai mult gust: ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, sare și piper și mărar sau pătrunjel. Rezultatul? O adevărată bunătate căreia nu ai cum să îi reziști”, se arată în rețeta Cosânzenele Gătesc.