Cât plătește Pepe pentru educația fiicelor sale. Artistul s-a luptat să își mute fetițele la o altă școală

de: Violeta Badea
09 09. 2024

Pepe, celebrul cântăreț de muzică latino, a ales să își mute cele două fiice, Maria și Rosa, la o nouă școală privată din București. După eforturi considerabile și un lung proces de tranziție, artistul este mândru de decizia luată și de parcursul educațional al copilelor sale.

Pepe și-a mutat fetițele la o altă școală

Astăzi, 9 septembrie, a fost prima zi de școală pentru Maria și Rosa, cele două fetițe ale lui Pepe. Tatăl lor le-a fost alături, alături de actuala sa parteneră, Yasmine Ody, în acest moment important.

Copilele au început cursurile la Olga Gudynn International School, una dintre cele mai exclusiviste instituții de învățământ privat din Capitală, unde învață și alți copii de vedete.

Într-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, Pepe și-a exprimat mândria față de reușitele fiicelor sale: ”Sunt mândru pentru dorința voastră de evoluție și curajul de care ați dat dovadă când ați ales mutarea la Olga Gudynn International School.”

Taxele anuale pentru educația fetelor nu sunt de neglijat. Pentru fiecare dintre ele, Pepe trebuie să plătească suma de 13.560 de euro pe an, adică aproximativ 1.130 de euro pe lună.

Decizia de a le oferi o educație de top arată cât de importantă este pentru artist dezvoltarea intelectuală și personală a fiicelor sale.

”Luăm deciziile cele mai bune pentru copii”

După divorțul de Raluca Pastramă, în 2021, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, cu care are un fiu. În urma separării, Maria și Rosa au rămas inițial în grija mamei lor, însă recent, acestea s-au mutat cu tatăl lor.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, cântărețul a dezvăluit că, deși nu s-a înțeles întotdeauna perfect cu fosta soție, au reușit să mențină o comunicare civilizată pentru binele copiilor: ”Ne informăm și luăm deciziile cele mai bune pentru copii.”

Artistul a subliniat că Maria și Rosa locuiesc acum cu el și că este implicat activ în viața lor zilnică, având grijă de educația și activitățile acestora.

Citește și Marea absentă de la nunta lui Pepe. Motivul pentru care Andra Măruță nu a venit la petrecere VIDEO!

Provocările mutării la o altă unitate de învățământ

Procesul de mutare a fetelor la noua școală nu a fost unul simplu. Pepe a trebuit să lupte pentru a obține acordul necesar pentru această schimbare, care a durat mai bine de un an și jumătate.

În mesajul său de pe rețelele sociale, artistul a menționat că unul dintre motivele mutării a fost timpul pierdut în trafic, dar și dorința fetelor de a evolua într-un mediu educațional diferit.

Pepe este acum mândru de decizia luată și se bucură că fetele sale s-au adaptat rapid la cerințele noii școli. ”Vă iubește tati!” a încheiat el mesajul său, demonstrând cât de implicat este în creșterea și educația celor două copile.

Citește și Artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe. S-a văzut mai mult decât trebuia, invitații au rămas mască VIDEO!