Cât îl costă pe Selly reparația bolidului de lux lovit în accident. Mulți și-ar putea lua o mașină de banii aceștia

de: Madalina Moraru
12 12. 2019

Selly nu s-a bucurat prea mult de achiziția mașinii sale, un Mercedes CLS 2019 450, pentru că și-a avariat destul de grav bolidul pentru care a plătit o avere. Costurile care vor veni la pachet cu acest mare ghinion suferit de vlogger, chiar înainte de sărbători, nu sunt nici ele prea mici. De asemenea, sunt cei care au fost de părere că și-ar putea cumpăra o mașină cu suma pe care Selly o va avea de achitat pentru reparații.

Cât îl costă pe Selly reparația bolidului de lux lovit în accident. Mulți și-ar putea lua o mașină de banii aceștia

Selly va trebui să achite o sumă foarte mare pentru a putea să își repare mașina lui de 70.000 de euro

Andrei Șelaru, așa cum e Selly trecut atât în buletin, cât și în permisul de conducere pe care și l-a luat cu aproximativ o lună în urmă, și-a avariat destul de serios mașina de 70.000 de euro. Bucuria lui a fost una scurtă, iar de la achiziția impresionantă a bolidului, și până în clipa în care a fost implicat într-un accident rutier, nu a trecut prea mult timp. De curând s-a aflat și suma la care au fost estimate reparațiile pentru mașina vloggerului.

Cu doar o săptămână în urmă, Selly a avut parte de cel mai mare ghinion al său de până acum, când și-a avariat bolidul mult visat. La doar o lună de când și-a luat carnetul de conducere și a intrat, în mod oficial, în rândul șoferilor, tânărul de 19 ani va trebui să scoată din buzunar cel puțin 5.000 de euro, pentru a putea să-și pună modelul de Mercedes la punct. E o sumă deloc mică, mai ales că vloggerul deja a achitat o avere pentru achiziția mașinii, în noiembrie. Totodată, tânărul șofer ar putea fi nevoit să achite și daunele pentru cealaltă mașină implicată în accident, potrivit spynews.ro.