Cât este, de fapt, premiul pus în joc de Loteria Română la loto 6 din 49

Cât este, de fapt, premiul pus în joc de Loteria Română la loto 6 din 49
Premiul pus în joc la Loto 6/49 pentru tragerea de joi 19 martie.

Agenția de Jocuri de Noroc a anunțat ultima tragere înainte de alte noi ordine de la autorități! Azi, 19 martie, va avea loc ultima extragere pentru moment. Urmărește în timp real numerele norocoase și câștigătorii marilor premii! Iată care este valoarea premiului pus în joc la tragerea Loto 6/49, astăzi, joi.

Premiul pus în joc la Loto 6/49 pentru tragerea de joi 19 martie

La tragerea Loto 6/49 din data de 15.03.2020, încasările au fost în suma de 2.339.930,00 lei. La această tragere, numărul de variante înregistrate a fost de 467.986, iar numărul de bilete jucate a fost de 232.196.

La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de aproximativ 2,5 milioane lei  (peste 517.300 de euro), iar la Noroc un report cumulat în valoare de peste 2,11 milioane lei (peste 439.500 de euro), pentru tragerea din data de 19 martie 2020.

Prevederi în ceea ce privește răspândirea coronavirusului

Situația excepțională din cele mai multe țări europene, legată de răspândirea coronavirus, a impus adoptarea de către guvernele statelor respective a unor măsuri excepționale, mai ales în ceea ce privește organizarea de manifestări publice. În aceste condiții desfășurarea competițiilor sportive a suferit amânări, anulări, modificări.

Trifoi cu 4 foi.
Premiul pus în joc la Loto 6/49 pentru tragerea de joi 19 martie.

Capitolul III, art. 7 din Regulament prevede, în această situație, ca:

„În cazul în care se anulează mai mult de trei meciuri, întregul joc / concurs se anulează.” „În cazul în care un joc / concurs este anulat toate pariurile colectate pentru acel joc / concurs sunt rambursate pe baza prezentării biletelor jucate; în termen de 21 de zile de la data jocului / concursului care a fost anulat, posesorii biletelor pot solicita restituirea sumei achitate. În acest scop este obligatoriu ca solicitantul sa predea biletul respectiv.”

Comunicat Loteria Română

C.N. „Loteria Romana” S.A. vă informează că, începând de astăzi, 18.03.2020, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Prin urmare, începând de astăzi, agentiile loto sunt închise.

Pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de joi, 19.03.2020, facem precizarea ca aceste trageri vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc. Plata câștigurilor se va face exclusiv la agențiile proprii casierie reședința de județ, lista acestora fiind disponibilă pe site la link-ul LISTA AGENTII PLATITOARE . De asemenea, se vor face plăti la sediul Punctelor de Lucru Județene și la nivelul aparatului central, în conformitate cu plafoanele stabilite și comunicate pe site-ul www.loto.ro, la rubrica INFO LOTO – PLATA CÂȘTIGURILOR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI