Cât de săraci erau fraţii Tate înainte să devină celebri: „Obişnuiam să mâncăm resturile lăsate de alţii la KFC”

de: Ștefan R. Apostol
23 01. 2023

Cât de săraci erau fraţii Tate ! În acest început de an presa locală și cea internațională este cu ochii pe celebrii fraţii Tate, după ce aceștia erau arestați și acuzați de trafic de persoane. Au devenit faimoși, mai ales după discursurile lor de pe rețelele de socializare în care își arătau opulența și milioanele de euro făcute în România, precum și colecțiile de bolizi de lux. Dar, conform presei occidentale, fraţii Tate au fost extrem de săraci, iar cu mult timp înainte de a știi cineva ceva despre ei, Andrew și Tristan Tate mâncau resturile lăsate de alții la KFC.

Cât de săraci erau fraţii Tate. De la resturile lăsate la KFC la averea de milioane de euro

Frații Tate, Andrew și Tristan Tate au parcurs un drum lung de unde au pornit. După ce au avut o carieră de succes în kickboxing, frații Tate s-au lansat și în domeniul comentariilor și al vlogging-ului, iar acum au un imperiu format din diverse afaceri care le ajută stilul de viață luxos. Într-un interviu controversat, Tristan Tate a descris cum cei doi frați au fost cândva falimentari, iar acum au câștigat o avere.

„De ce am mâncat la KFC pentru că atunci când aveam 21 de ani, eu și Andrew nu aveam mâncare? Obișnuiam să conduc până la restaurantul KFC și stăteam în mașină. Și nu puteai să mănânci niciodată resturile de mâncare ale cuiva, dacă ar fi avut vreodată gura pe ele.

Dar la KFC, obișnuiau să cumpere găleți. Iar eu stăteam și așteptam ca oamenii să se așeze afară, să mănânce și să lase găleata pe masă. Mă duceam și luam acea găleată, 3 sau 4 bucăți de pui. Obișnuiam să strâng 20, 30, 40 de bucăți de pui, apoi mă duceam acasă și înghețam puiul acela. Iar eu și Andrew îl spărgeam, îl puneam în orez și asta era masa noastră.”

Andrew Tate, controversata celebritate de pe internet, nu s-a ferit niciodată să se laude cu stilul său de viață somptuos pe platformele de socializare, fiind chiar gazda propriului său podcast, unde discuta despre afaceri și despre cum să facă bani. Fratele cel mare, Andrew, cunoscut și sub numele de „Cobra” a fost de trei ori campion mondial ISKA și un remarcabil kickboxer.

În cele din urmă a renunțat la sport și, în mod interesant, cariera sa sportivă a contribuit doar cu o mică parte din milioanele pe care le-a acumulat. Andrew Tate deține mai multe cazinouri în România. În plus, el oferea un curs prin intermediul The Hustlers University care, în opinia sa, valora deja milioane de dolari.

Vezi și: Avocatul lui Andrew Tate a depus la dosar un certificat care atestă că acesta ar suferi de o boală incurabilă. Cum a vrut să îl scoată din pușcărie EXCLUSIV

De la milionari, frații Tate au ajuns în arestul poliției române

Frații Tate, Andrew și Tristan, au fost arestați în ultimele zile ale anului 2022 și ar putea fi nevoiți să se bazeze pe abilitățile lor anterioare de cămătărie pentru a supraviețui într-o închisoare românească.

Frații Tate au fost arestați pe 29 decembrie 2022, iar oficialii români au fost de acord să îi țină închiși timp de 30 de zile în timp ce se desfășoară o anchetă.

„Cei patru suspecți se pare că au creat un grup de crimă organizată cu scopul de a recruta, găzdui și exploata femei, forțându-le să creeze conținut pornografic menit să fie văzut pe site-uri specializate, contra cost. Ei ar fi obținut sume importante de bani”. au declarat procuroii DIICOT la momentul arestării celor doi.

Un purtător de cuvânt al lui Andrew Tate a declarat „Nu putem oferi niciun detaliu în acest moment cu privire la presupusele informații potrivit cărora ar fi fost reținuți; cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate au cel mai mare respect pentru autoritățile române și vor acorda întotdeauna asistență și ajutor în orice mod posibil.