Cât de mult te influențează ora la care te-ai născut. Ce poți afla despre destinul tău

de: Ștefan R. Apostol
17 11. 2023

Nu știm când ne naștem, nici ziua, nici luna, și nici mediul în care venim pe lume. Din păcate, singura certitudine a fiecăruia dintre noi este cunoașterea faptului că vom dispărea la un moment dat din această viață. Dar, aici intervin astrologii care ne spun cât de mult te influențează ora la care te-ai născut, și în aceeași măsură, ce poți afla despre destinul tău. Așa că, te invităm să citește mai departe și să afli aceste detalii.

Știi cât de mult te influențează ora la care te-ai născut

Specialiștii în astrologie sunt cu certitudine cei care ne pot arugmenta această afirmație. Conform acestora, ora de naștere vorbește mult despre trăsăturile tale de personalitate, despre natura și temperamentul tău, conform Impact.ro.

Vezi despre: Cum îți influențează personalitatea luna în care te-ai născut, potrivit științei

În plus, ora nașterii are o mare importanță și în astrologie, ea decide Ascendentul tău, precum și plasamentele și gradele planetelor în horoscop. Ascendentul este o reflectare a personalității cuiva.

Momentul nașterii joacă un rol crucial în astrologie, deoarece determină semnul tău de naștere, cunoscut și sub numele de semn ascendent. Semnul ascendent este semnul zodiacal care se află la orizontul estic în momentul nașterii fiecăruia dintre noi.

Acesta reprezintă sinele tău exterior, imaginea pe care o proiectezi în lume și modul în care interacționezi cu mediul înconjurător. Conform astrogilor acest aspect se împarte în cel puțin două categorii, și anume ”Nașterea de dimineață” și ”Nașterea de seară”. Iată ce spun atrologii despre cele două perioade.

Află detaliile aici: Ce talent ascuns ai în funcţie de zodie. Semnul care are mereu cuvintele la el, e un vorbitor înnăscut

Ce reprezintă ”Nașterea de dimineață”

Dacă te-ai născut dimineața, probabil că ai o abundență de energie și entuziasm. Persoanele născute dimineața tind să fie proactive, optimiste și pline de vitalitate. Ei întâmpină ziua cu un simț al scopului și sunt niște persoane care își dau drumul în mod natural. Acest optimism și această dinamică îi ajută adesea să își atingă obiectivele în viață.

Persoanele născute dimineața au adesea o aură carismatică și încrezătoare, ceea ce le face să fie lideri naturali. Au capacitatea de a-i motiva și inspira pe cei din jurul lor. Firea lor orientată spre viitor și determinarea puternică duc la succes în diverse aspecte ale vieții.

Vezi și: Zodiile cărora li se schimba complet destinul până în noiembrie 2023. Vor avea noroc în dragoste și la bani

Cei născuți dimineața sunt asociați cu o dispoziție însorită. Aceste persoane au tendința de a vedea paharul pe jumătate plin și posedă o viziune pozitivă asupra vieții, ceea ce îi ajută să depășească provocările cu rezistență.

Ce reprezintă ”Nașterea de seară”

Pentru cei născuți seara, intuiția și creativitatea sunt adesea în centrul atenției. Persoanele născute seara sunt cunoscute pentru profunzimea percepției lor și pentru capacitatea de a se conecta la înțelepciunea lor interioară. Ei sunt excelenți în rezolvarea problemelor și au un mod unic de a privi lumea.

Nașterile de seară sunt adesea legate de un sentiment de mister și de alură. Indivizii născuți seara au o calitate magnetică care îi atrage pe ceilalți spre ei. Atracția lor provine din abilitatea lor de a-i ține pe oameni în suspans și din natura lor captivantă și enigmatică.

Citește și: Ce culoare ți se potrivește în funcție de zodia ta. Berbecii adoră roșu

Persoanele născute seara au o legătură puternică cu visele și lumea lor interioară. Sunt adesea foarte imaginativi și își pot canaliza creativitatea în diverse activități artistice, cum ar fi scrisul, pictura sau muzica.

Cât de mult te influențează ziua în care te-ai născut

Cu toții ne-am născut într-o anumită zi din cele șapte zile care alcătuiesc săptămâna. Conform astrologiei, zilele săptămânii posedă un impact semnificativ asupra personalității noastre.

Personalitatea unei persoane depinde de multiple circumstanțe legate de naștere și de mediul în care se află. Dacă semnul Lunii și ziua de naștere ar putea fi corelate, am putea afla o varietate de lucruri despre personalitatea și stilul nostru de viață care ne-ar putea avea sau nu impact în viitor.

Pe lângă comportamentul nostru, ne influențează și temperamentul, modul în care reacționăm la lucruri, starea de spirit și multe alte schimbări și caracteristici. În mod surprinzător, poți utiliza zilele săptămânii ca un ajutor de planificare cuprinzător pentru a te ajuta să determini momentul optim pentru a începe sau a continua anumite întreprinderi.

Haide să vedem cum influențează temperamentul sau natura ziua săptămânii în care te-ai născut.

Ziua Lunii, este prima zi din săptămână

Luna reprezintă instinctul de grijă și empatie în astrologia vedică. Mai mult, semnul zodiacal guvernează semnul zodiacal Rac. Fiind guvernatorul planetei Lună, în zilele de luni, te comporți extrem de matern și devii predispus la anumite schimbări de dispoziție.

Luna fluctuează, într-adevăr, mai frecvent decât orice altă planetă. Aceasta ar putea fi cauza pentru care începerea unui lucru în ziua de luni ar duce inevitabil la o alterare, desigur. Este recomandabil să amâni începerea a ceva luni dacă vrei să fii veșnic.

Află și: Ce trăsătură de caracter dominantă ai în funcție de luna în care te-ai născut. Cei din Octombrie sunt extrem de pasionali

În orice caz, dacă harta ta natală arată că te-ai născut sub semnul Lunii Rac și s-a întâmplat să te naști într-o zi de luni, se consideră că această combinație se potrivește fantastic pentru tine.

Pentru că Luni guvernează Luna, vei fi sensibilă, iubitoare, melancolică și intuitivă. Apropo de efectul zilei săptămânii în care te-ai născut asupra naturii tale, faptul că te-ai născut luni va spori impactul benefic al planetei combinate cu Luna.

Marțea, este considerată a fi Ziua lui Marte

Marte reprezintă ideea de forță energică. Semnul astrologic guvernat de Marte reprezintă Berbecul și Scorpionul. Identificăm Berbecul cu trăsături de îndrăzneală și forță datorită naturii înflăcărate a lui Marte.

Începeți marți un proiect aventuros care are nevoie de curaj și îndrăzneală. Cu toate acestea, ar fi de preferat o altă zi pentru a negocia o soluție sau pentru a face uz de tact. Așadar, a fi o persoană de marți te face să fii o persoană luptătoare.

Descoperă și: Zodiile urmărite de ghinion în 2024. Necazurile se țin scai de acești nativi

Astfel de nativi iau decizii curajoase cu încredere și nu acceptă cu ușurință cuvântul celorlalți. Oriunde se uită astfel de persoane, ele încearcă să descopere defecte și, ocazional, recurg la violență.

Viața ta va cunoaște, fără îndoială, numeroase consecințe benefice și îmbunătățiri dacă te-ai născut într-o zi de marți. Deveniți o persoană luptătoare și mai autonomă cu Marte, stăpânul zilei, de partea dvs.

Aveți în mod constant multă energie și sunteți mai obsedat de victorie decât de orice altceva. Datorită influenței lui Marte asupra nașterii tale și a faptului că îți guvernează, respectiv semnul Lunii, plus ziua săptămânii în care te-ai născut, obții o personalitate incredibil de puternică și un simț al supraviețuirii care te împiedică să renunți la viață.

Miercuri, ziua lui Mercur

Mercur ne guvernează mentalitatea. Este planeta care guvernează Gemenii și Fecioara și ne înzestrează cu capacitatea de gândire logică și cu un spirit rapid și ascuțit. Mercur poate determina, analiza și transmite. Prin urmare, miercuri este cea mai bună zi pentru a începe ceva care are nevoie de o gândire clară, de comunicare sau de judecată.

Ora la care te-ai născut în această zi a săptămânii, nativii devin educați și interesați să învețe. Ei scriu ocazional și decid să o facă în mod profesional. În ciuda faptului că sunt bogați, ar putea să-i înșele pe alții.

Te regăsești printre: Top 4 zodii de neînfricat. Este greșit să spui ca sunt arogante

Devii un comunicator experimentat, cu o natură flexibilă, datorită Yoga și lui Mercur, care guvernează atât semnul Lunii, cât și ziua săptămânii. Datorită acestei zile a săptămânii, aveți dorința de a rămâne activi practic în mod constant de-a lungul întregii vieți. Consecințele bune ale planetei Mercur le oferă nativilor capacitatea de a comunica, ceea ce vă permite să reușiți mult peste cele mai nebunești vise și să atingeți înălțimi extraordinare în viață.

Dacă te-ai născut într-o zi de joi, aparții lui Jupiter

Jupiter este un simbol al bogăției, al abundenței și al creșterii. Este planeta care guvernează Săgetătorul și Peștii și ne încurajează să ne străduim să atingem obiective și convingeri înalte. Jupiter este etic și corect și tânjește să își lărgească perspectivele prin explorare, învățare și experiență religioasă.

Prin urmare, ziua de joi și ora la care te-ai născut, este bună pentru călătorii, educație și filozofie. Cea mai bună zi pentru a începe un proiect care credeți că va avea succes este chiar acum. Potrivit astrologiei vedice, nativii sunt consilieri capabili și oameni rezonabili. Ei aleg în general domeniul educațional ca linie de carieră.

Deveniți incredibil de plini de speranță atunci când posedați această Yoga pozitivă cu Jupiter, Domnul atât al semnului Lunii, cât și al zilei de joi. Atunci când este combinată cu minunatul tău simț al umorului, abordarea ta pozitivă dezvăluie tot ce este mai bun în tine. Te face să fii vesel, iubit și respectat de toți cei din jurul tău.

Vezi care sunt: Cei mai devotați bărbați din zodiac. Fac totul pentru partenerele lor

Existența ta de bază se schimbă pentru a include bucuria, iar optimismul te încurajează, de asemenea, să fii amabil cu ceilalți oameni. În plus, îți dă impresia că vei crește și vei deveni o persoană orientată spre familie, amabilă, optimistă și sociabilă. De asemenea, au o viziune filosofică profundă asupra vieții pe care sunt încântați să o exprime celorlalți.

Frumoasa zi a lui Venus este Vineri

Venus reprezintă romantismul, pacea, prosperitatea și lucrurile materiale. Venus este elegantă, atrăgătoare, senzuală și sociabilă și guvernează atât Taurul, cât și Balanța. Prin urmare, vineri este cea mai bună zi pentru a explora tot ceea ce implică probleme de suflet, în special o căsătorie. Cel mai bun moment pentru a face o achiziție somptuoasă sau o investiție monetară va fi vineri.

Puteți modifica felul în care arătați sau puteți încerca să rezolvați un conflict cu cineva vineri. Bineînțeles, ar trebui să rezervi evenimentul sezonului pentru ziua săptămânii în care te-ai născut, dacă vrei ca acesta să fie un succes.

Ora la care te-ai născut într-o zi de vineri sunt în mod natural pline de viață. Ele aleg să ducă o viață opulentă, plină de confort material. De asemenea, acești nativi dau dovadă de o judecată sănătoasă și aderă la principiile etice.

Conform astrologiei vedice, dacă te-ai născut vineri și semnul tău de Lună este Venus, vei avea o influență bună asupra ta ca cetățean al semnului lunar. Venus este asociată mai ales cu dragostea, manierele, faptul de a fi curtenitor, bine educat, afectuos și rafinat.

Drept urmare, dacă vineri este ziua săptămânii în care v-ați născut, aceasta vă face persoane plăcute, cu o înclinație artistică, cărora le place să ducă la bun sfârșit sarcini simple în cel mai imaginativ mod posibil.

Impozanta zi a lui Saturn, Sâmbătă

Saturn ar fi o planetă a dedicării și a responsabilității, dar este și un sector al limitărilor și al întârzierilor. Ne stabilește limite, iar Capricornul și Vărsătorul, semnele pe care le guvernează Saturn, sunt exemplele acestei puteri. Realizările vin din disciplină, iar sâmbătă, este fezabil să realizezi ceva valoros și productiv.

Dar va necesita o muncă atentă. Tot ceea ce guvernează o metodă serioasă, pragmatică și eficientă este excelent pentru ziua de sâmbătă. În plus, sâmbătă este o zi excelentă pentru a începe ceva ce vrei să dureze o viață întreagă. Astfel de nativi sunt îndrăzneți și sârguincioși. Ei pot depăși obstacolele din viață pentru că posedă o voință puternică.

Descoperă: Cele 4 zodii care îşi întâlnesc marea iubire până la final de decembrie. Vor avea sărbători de vis

Saturn este planeta care se leagă în primul rând de legea karmei; ca urmare, ar trebui să te facă modest, strict, inteligent, profesionist și încăpățânat, astfel încât să poți reuși dacă îți propui acest lucru. În ciuda tendinței tale naturale spre individualism, ai capacități organizatorice remarcabile și știi cum să-ți maximizezi oportunitățile.

De asemenea, dacă sâmbăta este ziua săptămânii în care te-ai născut, aceasta te întărește și te face un războinic înnăscut, bine echipat pentru a face față vieții așa cum vine ea. De asemenea, această combinație specială te încurajează puternic să te implici în activități de voluntariat.

Duminica, ultima zi din săptămână aparține Soarelui

Soarele reprezintă vigoarea și este sursa întregii vieți. Leul, cel mai bun și mai onorabil dintre toate semnele, este guvernat de Soare. Poate din acest motiv, duminica este văzută ca o zi bună pentru a-și spori starea de bine, pentru a lua legătura cu o figură de autoritate recunoscută sau chiar pentru a rezolva probleme.

Orice lucru pe care îl începeți astăzi va avea cu siguranță succes. Copiii de duminică sunt mândri, vioi și agresivi. Au o problemă de temperament și sunt activi. Oamenii care trăiesc în aceste zodii sunt inteligenți, creativi, energici și amabili. De asemenea, sunt capabili să depășească circumstanțe de viață dificile.

Vezi dacă te afli în: Cele trei zodii îndărătnice. Au încăpăţânarea în sânge, nu le poţi schimba părerea cu nimic

Combinația vă oferă o percepție puternică a justiției și a nedreptății, cu abilități de conducere, un fler regal în personalitatea dumneavoastră și o tendință puternică spre un comportament responsabil și onorabil din punct de vedere social.

În plus, dacă duminică este ziua săptămânii în care te-ai născut, există un factor de întărire a impactului benefic al celorlalte planete asupra ta, care se va resimți în casele din harta ta natală și va produce o serie de rezultate. În concluzie, totul depinde în mare parte de locul în care se află Soarele în harta ta natală.

Concluzie

Ora la care te-ai născut, fie că este dimineața sau seara, este un element semnificativ în astrologie, care poate pune în lumină diverse aspecte ale vieții și personalității tale. Același lucru, după cum am putut constata, este și referitor la ziua săptămânii în care ne naștem.

Înțelegerea influenței orei de naștere, împreună cu semnul tău solar, îți poate oferi o perspectivă mai profundă asupra punctelor tale forte, a slăbiciunilor și a drumului vieții. Așadar, data viitoare când te uiți la ceas, amintește-ți că ora ta de naștere este mai mult decât un simplu număr.

Cu alte cuvinte este o cheie pentru a desluși misterele existenței tale. Îmbrățișați calitățile unice pe care v-a conferit-o ora de naștere și folosiți-le pentru a parcurge călătoria vieții cu încredere și scop.