16 ian. 2022 | 17:37

Cât de mare e copilul lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Prima ecografie VIDEO cu bebelușul

Monden
Cât de mare e copilul lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Prima ecografie VIDEO cu bebelușul
Cat de mare e copilul lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Prima ecografie VIDEO cu bebelusul

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au demonstrat că, de când formează un cuplu, nu țin deloc cont de gura lumii și își trăiesc frumos povestea de dragoste. Celebrul antrenor este în culmea fericirii, mai ales că focoasa brunetă îi va dărui un copil. Recent, acesta a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a postat pe rețelele sociale ecografia cu copilul pe care urmeză să-l aducă pe lume iubita sa, Corina Caciuc.

Reghe și Corina urmează să devină părinți

Cuplul Prodan-Reghecampf este deja istorie, deoarece Anamaria nu mai vrea să audă de fostul ei soț, iar Laurențiu și-a întemeiat deja o altă familie. Vestea că cei doi divorțează a șocat România, pentru că nimeni nu-i vedea despărțiți. Mediul online era plin cu declarații de dragoste și imagini de familie, iar pentru mulți erau un exemplu de urmat.

Iată că necunoscute sunt căile vieții, pentru că din soți au ajuns dușmani! Dincolo de războiul pe care îl duce cu fosta soție, Reghe încearcă să-și vadă de noua viață alături de mai tânăra Corina Caciuc. Viitorul tătic demonstrează că este extrem de fericit, dovadă fiind chiar tag-urile pe care le-a folosit în descrierea videoclipului din mediul online cu ecografia copilului.

Cea mai recentă ecografie arată cât de mult a crescut copilul în burtica brunetei

Laurențiu Reghecampf și iubita lui radiază de fericire și abia așteaptă șă-și strângă puiul în brațe. Cele mai recente poze dezvăluite de Reghe arată cât de mult a crescut copilul în burtica brunetei. Celebrul antrenor chiar s-a lăudat cu viitorul copil în mediul online.

Toți fanii săi din mediul virtual au observat că, de când s-a separat de Anamaria Prodan, Reghecampf a devenit foarte activ pe conturile de social media. Recent, bărbatul și-a delectat urmăritorii cu un clip video cu ecografia copilului pe care Corina Caciuc îl poartă în pântece în aceste momente.

Puterea și fericirea sunt cuvintele care descriu cel mai bine sentimentele pe care le trăiește antrenorul acum, în urma tagg-urilor atașate la postarea pusă pe internet.

Celebrul antrenor nu era lăsat să aibă cont de Facebook sau Instagram

Pentru nimeni nu este un secret faptul că, în perioada în care se iubea la cote maxime cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu avea cont de Facebook sau Instagram. Chiar sexy impresara a recunoscut că nu i-a dat voie soțului ei să aibă profil online. Acum, de când este îndrăgostit până peste cap de Corina Caciuc, femeia care o să-l facă tată din nou, celebrul antrenor și-a dat seama că îi place în online, unde postează destul de des.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Codul Rutier 2024. Amenzi mari pentru șoferii care încalcă această regulă
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro