Cât de greu a acceptat Dinu Maxer despărțirea. Ce s-a întâmplat între cei doi în decembrie: “Am rugat-o să aibă răbdare!” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
15 05. 2023

Dinu Maxer a dat tot din casă! Artistul și-a lăsat orgoliul deoparte și a spus, în exclusivitate pentru Playtech Știri, cât de greu i-a fost să accepte despărțirea de mama copiilor săi. Dinu a fost mai sincer ca niciodată și nu a ezitat să spună ce nu a mers, de fapt, între el și Deea Maxer! Avem declarații exclusive pentru Playtech Știri.

Cum a decurs divorțul dintre Dinu Maxer și soția sa. „Am rugat-o să aibă răbdare…”

Dinu Maxer și Deea Maxer au decis să divorțeze după 18 ani de relație. Formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar vestea separării lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Între cei doi este o diferență de vârstă de 17 ani și se pare că nu a fost deloc un impediment…Până acum!

Dinu și-a deschis sufletul și a vorbit în exclusivitate pentru Playtech Știri despre neînțelegerile din cuplu, dar și despre cât de mult a contat, de fapt, diferența de vârstă dintre ei.

Cât de greu a acceptat Dinu Maxer despărțirea de mama copiilor săi: “Am rugat-o să aștepte…”

Vestea despărțirii a venit ca un fulger chiar și pentru Dinu Maxer! Artistul a acceptat foare greu despărțirea. Astfel, a venit cu o rugăminte pentru Deea Maxer.

„Am fost niște oameni normali. Nu ne-am mai înțeles. A fost o chestie de comun acord, dar eu am acceptat despărțirea mult mai greu decât Deea. În decembrie 2022, am rugat-o să aibă răbdare, să mă pot desprinde și eu, să pot să accept. Nu neapărat să accept, pentru că nu am acceptat atunci, dar am înțeles situația, astfel încât, atunci când ne-am despărțit, să nu plec cu resentimente”, ne-a declarat Dinu Maxer în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cât de mult a contat diferența de vârstă dintre Dinu și Deea Maxer: “Dacă nu a contat 18 ani, se pare că acum…”

Între Dinu și Deea Maxer este o diferență de vârstă de 17 ani. Cei doi au început să formeze un cuplu încă din perioada în care Deea avea doar 15 ani. Cât de mult a contat, de fapt, diferența dintre ei.

„Se pare că a contat! Dacă nu a contat 18 ani și cred că am avut una dintre cele mai frumoase povești de dragoste… Chiar și Andreea Antonescu a venit la mine și mi-a spus că nu acceptă despărțirea noastră. Ozana Barabancea, neoficial, a spus, în cadrul unui grup de persoane publice, că dacă s-au despărțit și ”Maxerii”, atunci cine mai poate demonstra că poate dura căsătoria. Pentru noi a fost o perioadă superbă. Dacă aș da timpul înapoi și mi-ar spune cineva că se termină așa și apoi mă întreabă dacă aș face încă o dată, aș spune că da! Ce dacă s-a terminat așa? Asta e…”, ne-a mai spus Dinu în exclusivitate.

Se mai vede sau nu în postura de ginere?

Dinu Maxer ne-a dezvăluit dacă s-ar mai căsători.

„Sincer, nu mă mai văd! Acum sunt în postura de mesean, care a furat mireasa. Am o piesă în promovare și sunt pe stil. Sunt atât de multe mirese acolo și nu știu pe care să o fur. Cred că pe niciuna, pentru că sunt luate toate!”, ne-a mai declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Playtech Știri.