13 iul. 2024 | 09:41

Cât de bogați sunt, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. De necrezut ce a ieșit la iveală înainte de nunta fiicei lor

Monden
Cât de bogați sunt, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. De necrezut ce a ieșit la iveală înainte de nunta fiicei lor
Cine sunt socrii lui Ianis Hagi

Ianis Hagi și Elena Tănase, care s-au căsătorit civil în prima zi de Crăciun din 2023, îşi vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu printr-o ceremonie religioasă. Fericitul eveniment va avea loc mâine, 14 iulie 2024, la Palatul Știrbey de lângă Capitală. De la nuntă nu vor lipsi părinții și prietenii apropiați. Cine sunt, de fapt, socrii lui Ianis Hagi şi ce afaceri deţin aceștia?

Ianis Hagi și Elena Tănase se căsătoresc religios pe 14 iulie 2024

Fiul lui Gică Hagi și-a oficializat relația cu Elena Tănase într-o ceremonie civilă desfășurată chiar în ziua de Crăciun (25 decembrie 2023). De sărbătorile de iarnă, cei doi îndrăgostiți au organizat un eveniment grandios la un restaurant din nordul Capitalei, unde au participat peste 400 de invitați, inclusiv personalități importante din sportul românesc.

Cererea în căsătorie a avut loc la Paris, în luna iunie a aceluiași an. Propunerea, flancată de flori albe, lumânări și faimosul Turn Eiffel pe fundal, a fost emoționantă pentru cuplu.

Povestea lor de dragoste a început pe când Ianis Hagi juca la FC Viitorul, iar legătura lor s-a întărit de-a lungul anilor, culminând cu ceremonia de Crăciun, când și-au jurat iubire veșnică.

Cine sunt, de fapt, socrii lui Ianis Hagi

Soţia lui Ianis Hagi s-a născut în Constanța și provine dintr-o familie de aromâni. Tatăl Elenei, Constantin Tănase, este un om de afaceri bine cunoscut în comunitatea locală, implicat în domenii precum construcțiile și agricultura.

Constantin Tănase s-a născut în anul 1967, în comuna Stejaru din județul Tulcea și are afaceri în județele Constanța și Tulcea. Totuși, nu este atât de bogat cum s-aa crezut până acum.

Mama Elenei Tănase, Liliana, este și ea implicată în afacerile familiei. Cuplul deține și administrează o serie de societăți implicate în diverse domenii economice.

Ce afaceri au Constantin și Liliana Tănase

Una dintre principalele afaceri ale familiei este TănasePalavoti Group SRL, cu sediul în satul Peștera din județul Constanța. Înființată în anul 2016, compania este specializată în cultivarea cerealelor și a legumelor. În 2023, firma lor a raportat o cifră de afaceri de peste trei milioane de lei și un profit de peste 760.000 de lei, cu doar șase angajați.

O altă afacere cheie a familiei Tănase este Four Generations Cooperativă Agricolă, fondată în 2021, care își desfășoară activitatea tot în satul Peștera. Societatea e implicată în comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat. Anul trecut, cooperativa a raportat o cifră de afaceri de 28.000 de lei și un profit de 8.904 lei.

Alte două societăţi ale socrilor lui Ianis Hagi sunt Dimel Micro SRL, creată în 2005, fiind o firmă specializată în comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, şi Expres-Dim 2001 SRL, care nu generează venituri generoase, dar care face parte din portofoliul diversificat al familiei în domeniul construcțiilor și agriculturii.

Constantin și Liliana Tănase sunt implicați în construcții și agricultură. Deși s-a spus că sunt extrem de bogați, realitatea fiscală indică un statut financiar mai modest, cu afaceri care nu depășesc cumulat valoarea de 700.000 de euro.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Nicole Kidman intră în acțiune. Veste bună pentru fanii serialelor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro