Cât de bogat este fostul iubit al Simonei Halep. Casă de lux în cel mai scump cartier din România

Cât de bogat este fostul iubit al Simonei Halep. Casă de lux în cel mai scump cartier din România
Simona Halep, la un pas de căsătorie cu Costa Sponte

În urmă cu cinci ani Simona Halep renunța la o relație de iubire cu un controversat om de afaceri. Fiul lui Teia Sponte, Costa Sponte a fost o bună perioadă cel care o făcea fericită pe Simona. Nu se știe exact motivul pentru care cei doi s-ar fi certat. Apropiații sportivei spun era cât pe-aci să se căsătorească.

Simona Halep, la un pas de căsătorie cu omul de faceri

Simona Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fiul lui Teia Sponte, Costa. Chiar și bunica jucătoarei de tenis i-a văzut împreună pentru tot restul vieții, dar lucrurile au evoluat diferit. Cei doi s-au despărțit, iar acum Costa Sponta este un bărbat la casa lui, căsătorit cu o altă tânără din Constanța. Relația dintre fosta ocupantă a locului 1 WTA și fiul controversatului Teia Sponte, Costa, a durat până în 2016.

Deși aproape toată lumea îi vedea împreună, la finalul acelui an drumurile celor doi aveau să se despartă. De atunci, Costa s-a căsătorit, și a reușit să-și facă tatăl mândru, prin succesul în afaceri. De altfel și Teia Sponte tot din afacerile cu imobiliare își câștigă banii în ultima vreme.

Se știe că Simona a câștigat bani frumoși din tenis în toți acești ani. Așa se face că nu de mult avea să investească o sumă considerabilă într-o vilă imensă în centrul Bucureștiului. După achiziție, alături de noul iubit, Toni Iuruc, avea să o recondiționeze și, de ce nu, să se mute cu acesta în noua casă. Într-un alt interviu sportiva declara că-și dorește o familie cu mulți copii. Acest lucru s-ar putea să se întâmple mai repede decât ne așteptam. Anul trecut apropiații vorbeau de o posibilă căsătorie cu Toni Iuruc, dar a venit Pandemie, așa că ar fi amânat fericitul moment.

”Vreau să am trei copii, dacă este posibil. Vreau să am o familie frumoasă și să trăiesc în România ”, declara Simona Halep la un moment dat.

Mesajul subliminal trimis de Costa Sponte fostei iubite

Celebrul milionar Costa Sponte are bani acum cu care își permite să locuiască oriunde în lume. Numai că, după cum relatează colegii de la Playsport.ro, tânărul milionar a decis să investească câteva milioane într-o vilă în Pipera. Palatul achiziționat de Costa Sponte se învecinează cu cel al finanțatorului FCSB, Gigi Becali, și pare la fel de scump ca și vila Simonei Halep.

În noua locuință de câteva milioane de euro Costa Sponte s-a mutat cu mai tânăra sa soție, de 20 de ani. Nici nu credem că ar mai avea nevoie de altceva, având în vedere că aici are tot ce-și poate dori. De la teren de tenis, piscină și mașini de lux în garaj, am putea spune că trăiește într-un mic paradis. Pe lângă costisitoarea locuință, Costa Sponte se mai poate lăuda cu un bolid de lux de aproximativ 300.000 de euro, și foarte mulți bani în conturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI