Cât de bine o duce Ramona Olaru cu banii. S-a dat de gol la Neatza: „Le mulțumesc lui Dumnezeu și lui Cazacu!”

de: Bișinicu Andreea
15 09. 2022

Ramona Olaru reușește să ne însenineze toate diminețile, cu aparițiile sale fresh de la Neatza cu Răzvan și Dani. Frumoasa blondină i-a făcut, din nou, pe telespectatori să râdă, atunci când l-a dat de gol pe logodnicul ei, Cătălin Cazacu. Asistenta TV nu se plânge de lipsuri financiare.

Cum o răsfață Cătălin Cazacu pe Ramona Olaru

Vacanța de vară s-a încheiat, iar matinalii de la Neatza au revenit în platoul emisiunii, acolo unde pun în scenă, din nou, diferite jocuri și activități amuzante, spre deliciul publicului.

În ediția de joi, 15 septembrie, Ramona Olaru, Răzvan Simion, Nicolai Tand și Florin Ristei au participat la un joc de platou, pentru a oferi un premiu în rechizite unui telespectator norocos.

Tot ce trebuiau concurenții să facă era să prindă cu mâinile câteva monede și bancnote ce „picau din cer”, mai exact din mâinile lui Dani Oțil, matinalul fiind cățărat pe o scară.

Când i-a venit rândul, Ramona a fost ironizată de către colegii ei, glumind că sunt siguri că ea va câștiga proba, fiind vorba despre obținerea banilor.

Ambițioasă din fire, diva a ținut să le amintească prietenilor ei că nu este o femeie interesată, ci că s-a confruntat și cu lipsuri materiale, în trecut. La final, Ramona Olaru a dat din casă și a dat de înțeles că o duce foarte bine pe plan financiar, alături de Cătălin Cazacu, logodnicul ei.

„Florin Ristei: Stai să vezi acum la Ramona, mâna greblă se face!

Răzvan Simion: Păi nu poate de la inelele astea grele…(făcând referire la inelul de logodnă cu diamante).

Dani Oțil: Nu stiam ca voi băieții sunteți atât de praf la jocul ăsta sau că Ramona e atât de ahtiată după bani.

Ramona Olaru: Chiar nu sunt, să știi. Eu am fost obișnuită și cu putin, dar Dumnezeu mi-a dat mult mie, să știi. Le mulțumesc lui Dumnezeu și lui Cazacu. Acum nu mai am problema asta.”, a fost dialogul purtat între vedetele de la Neatza.

Când vor face nunta Cătălin Cazacu și Ramona Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se pregătesc de nuntă. Cei doi logodnici sunt entuziasmați și abia așteaptă să-și petreacă tot restul vieții împreună.

Fostul concurent de la Exatlon și frumoasa blondină s-au gândit când va avea loc cununia, cel mai probabil în vara anului 2023.

În ceea ce privește locația pentru nuntă, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să se căsătorească undeva la malul mării. Unde mai pui că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu abia așteaptă să devină și părinți.