Cât costă un pachet de țigări Carpați în 2023. Se vând la un preț incredibil pe internet

de: Amyra Garey
23 08. 2023

Cândva, majoritatea românilor își puteau permite un pachet de țigări ”Carpați”, însă acum s-au scumpit considerabil. Produsele se vând pe internet, dar nu oricine mai scoate bani din buzunar pentru a le cumpăra.

Cât costă pachetul de țigări Carpați

Țigările sunt cele care nu lipsesc de lângă cafea, în general, mai ales pentru cei care nu pot funcționa o zi întreagă fără nicotină.

Tutunul făcut în fostele fabrici de țigări din România încă mai sunt căutate, chiar și în prezent.

Mulți colecționari vor să le achiziționeze, însă nu oricine știe că pachetele ”Carpați” sunt disponibile pe internet.

Dacă te gândești să cauți pe internet, află că există și pachete de țigări ”Carpați” din 2003 sau 2004, însă sunt postate în general pentru colecționarii care scot și 300 de lei pentru țigările acestea.

Dacă ai prin casă vreun pachet de țigări ca ”pe vremuri”, îl poți scoate la vânzare, este posibil să scoți o sumă frumoasă de bani.

Țigările, ca oricare alte produse, s-au scumpit considerabil în ultima perioadă, motiv pentru care românii scot din buzunare sute de lei lunar, în cazul în care fumează cel puțin un pachet pe zi.

Însă mulți își amintesc de țigările ”Carpați” sau ”Snagov”, care atunci erau cele mai cumpărate.

Acum, oamenii ar scoate din buzunar pentru un pachet de țigări asemenea mărcilor menționate mai sus, chiar și sute de lei, mai ales dacă produsul este vechi și arată bine.

Prețul crește în funcție de aceste detalii importante.

Acum, în 2023, pachetul de țigări ”Carpați” costă pe internet nu mai puțin de 18,50 lei, în condițiile în care înainte prețul era de maxim 7 lei.

Citește și: A turnat apă peste mucurile de țigară din casă și le-a lăsat așa peste noapte. Ce a descoperit a doua zi

Țigările, mai scumpe cu un leu

De luna trecută, respectiv 3 iulie, țigările s-au scumpit din nou.

Veștile pentru fumători nu sunt prea bune, pentru că în maxim 6 luni, cel mai probabil se vor scumpi iar.

Un pachet de țigări costă acum cu un leu mai mult decât costau până în luna iunie.

Totuși, este una dintre cele mai mari creșteri de preț la tutun, pentru că în general se scumpeau în medie cu 50 de bani.

Astfel că, există posibilitatea ca țigările să ajungă să coste chiar și 28 de lei, bani pe care înainte îi puteai folosi pentru a cumpăra două pachete de țigări.

Te-ar putea interesa și: IQOS, glo și toate celelalte țigări electronice, ”îngropate” de o nouă lege în România: nu va mai fi nicio diferență