11 dec. 2023 | 16:07

Cât costă să petreci Crăciunul în localul lui Constantin Enceanu: ”Cât mănânci, atât plătești!”. La ce preț e însă meniul zilnic EXCLUSIV

EXCLUSIV
Cât costă să petreci Crăciunul în localul lui Constantin Enceanu: ”Cât mănânci, atât plătești!”. La ce preț e însă meniul zilnic EXCLUSIV

Interpretul de muzică populară Constantin Enceanu este și patronul unui local din Filiași, jud. Dolj, în care a investit în jur de 300.000 de euro. Artistul a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre programul de Sărbători din restaurantul său, dar ne-a dezvăluit și de ce refuză categoric să cânte, de Crăciun, chiar dacă i s-a oferit chiar și sumă dublă.

Își așteaptă clienții, în local, de Crăciun și de Revelion

Solistul de muzică populară Constantin Enceanu este ajutat de membrii familiei, ca să gestioneze bogata activitate din localul lui, din Filiași, unde, an de an, organizează nunți, botezuri, dar și programul de Crăciun și de Revelion.

Iată însă că, de data aceasta, celebrul patron nu a mai dorit să le impună clienților un meniu fix, la un anume preț, ci lasă totul la liber, de Sărbători. Adică fiecare persoană care îi trece pragul din dorința de a se distra și de a savura bunătăți să comande, la alegere, ce dorește.

”Avem localul deschis de Crăciun și de Revelion, dar nu mai organizăm ceva strict, la preț fix. Fiecare comandă ce îi place să bea și să mănânce, din meniu. Cât mănânci, atât plătești, e mai bine așa, avem și muzică bună, atmosferă plăcută, ca de sărbătoare!”, ne-a declarat Constantin Enceanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Însă, în general, meniul fix, zilnic, la prânz, este de 28 de lei, în care sunt incluse o ciorbiță, o friptură cu cartofi, o salată și pâine.

Cum își premiază angajații, după un an greu de muncă?

Constantin Enceanu își respectă foarte mult angajații, astfel că, de Sărbători, el le face numeroase surprize, recompensându-i, după un an greu de muncă:

”Vom organiza, cu angajații noștri, Santa Secret, facem schimb de daruri, apoi, ca întotdeauna, închiriem o cabană la munte ca să ne odihnim și să ne simțim bine, după un an greu de muncă. Pe 1 ianuarie vom avea închis restaurantul, ne odihnim cu toții”, ne-a mai menționat Constantin Enceanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De ce refuză Constantin Enceanu să cânte de Crăciun. Care e onorariul lui?

Artistul Constantin Enceanu are plină agenda de concerte, însă a refuzat toate ofertele de Crăciun, pentru a fi alături de familie, conform tradiției:

”Vă spun sincer că niciodată nu plec de acasă, de Crăciun, această mare sărbătoare este pentru familie. Nu cânt de Crăciun, indiferent câți bani mi s-ar oferi! Am refuzat, chiar dacă mi s-a propus chiar și dublul onorariului meu. Le-am zis că refuz, că vreau să fiu acasă, să stau cu soția, cu copiii, cu nepoții, la masă, să fim împreună, să ne bucurăm de Sărbători, așa cum e tradiția. De Revelion, însă, voi cânta la Târgu-Jiu, la câteva petreceri”.

Conform apropiaților săi, onorariul lui Constantin Enceanu este de aproximativ 1.500 de euro, pentru un recital, dar de Sărbători artiștii sunt plătiți cu mult mai mult.

Anul viitor, artistul se serbează la Sala Palatului. Cât costă un bilet?

Constantin Enceanu are mari emoții pentru concertul său de amploare, ”Stai cu mine, omule, să-ți cânt!”, care va avea loc pe 6 aprilie 2024, de la ora 19.00, la Sala Palatului din București. Artistul va serba împlinirea vârstei de 60 de ani, dar și 35 de ani de cântec românesc:

”În spectacolul meu de la Sala Palatului, am invitat o parte dintre prietenii mei artiști, nu foarte mulți, căci publicul vrea să cânt eu mai mult. La ultimul meu mare eveniment am avut mai mulți invitați și mi s-a reproșat asta”, a mai declarat Constantin Enceanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Pe afiș figurează artiștii Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionuț Fulea, Viorica și Ioniță de la Clejani, Monica Anghel, Marcel Pavel, Orchestra ”Lăutarii”, din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana evenimentului este vedeta TV Iuliana Tudor. Prețul unui bilet este între 59 lei si 229 de lei, în funcție de categorie.

Citește și:

Câţi bani are Constantin Enceanu, de fapt. Soţia l-a dat de gol, afacerile în care a investit: „Muierile te dau în gât” – Playtech Știri

Constantin Enceanu, acuzații dure, în plin scandal pe lucrurile lui Petrică Mîțu Stoian: „După moarte, toți sar ca hienele!” EXCLUSIV – Playtech Știri

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Studiul de 30 de ani arată fără dubii. Ce ne omoară înainte de vreme
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în concediu
Capital.ro
Calendar ortodox 12 mai 2024. Duminica închinată Sfântului Apostol Toma
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro