Cât costă o porţie de sarmale sau un cozonac la restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu. Preţurile nu sunt deloc mici
Gospodinele au început, deja, să pregătească meniul pentru masa de Paște, cu ocazia apropierii sărbătorilor pascale. Cei care au programul încărcat și nu-și permit să piardă ore în șir în bucătărie pot comanda, fără griji, cele mai alese bucate de la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu. Cum arată meniul de la localul său.
Chef Cătălin Scărlătescu și-a deschis propriul restaurant în Capitală
Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au ajuns în etapa semifinală a emisiunii America Express, fiind la un pas de a câștiga marele premiu de pe Drumul Aurului, în valoare de 30.000 de euro.
Juratul de la Chefi la Cuțite se bucură de o carieră de succes în arta gastronomică, fiind celebru și în televiziune de mai bine de o decadă. De asemenea, partenerul actriței are o afacere prosperă datorită restaurantului pe care l-a deschis în Capitală.
„Nu m-am decis dacă acest prim restaurant va face sau nu parte dintr-un lanț, fie el regional sau mai mare, sau va fi nu doar primul, ci și unicul meu restaurant.
Nici asupra acestei decizii nu m-am hotărât încă. Voi mai analiza chestiunea, probabil în următoarele luni, dacă nu cumva chiar ani.
Însă lumea va trebui să știe că acesta este restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Fiindcă de-a lungul timpului mi-am asociat figura și cu alte restaurante sau am gătit acolo și vestea s-a dus repede prin lume. De data asta va fi altfel”, declara marele bucătar, în vara anului 2022.
Câți bani dai pentru o porție de sarmale la localul lui Cătălin Scărlătescu
Faimosul chef este apreciat de milioane de români, iar nu puțini sunt cei care se înghesuie pentru a reuși să guste măcar unul dintre preparatele sale culinare.
Pe lângă faptul că și-a deschis propriul restaurant, chef Cătălin Scărlătescu colaborează și cu alți mari bucătari, pentru a prepara cele mai gustoase meniuri.
Pentru că tot se apropie sărbătorile pascale, românii pot comanda preparate tradiționale românești gătite de vedeta de la Antena 1, pentru a le servi pe masa de Paște.
Deși la început pot părea ușor piperate, prețurile bucatelor preparate de chef Cătălin Scărlătescu sunt delicioase, fiind de calitate superioară.
Așadar, românii care doresc să comande o porție de 13 sarmale de la localul vedetei trebuie să plătească suma de 70 de lei. Cei care vor să savureze un cozonac proaspăt scos din cuptor vor scoate din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 96 de lei.